Είστε εδώ
Home > FAQ media > Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε ο Γιάννης Πρετεντέρης …

Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε ο Γιάννης Πρετεντέρης …

Στην αποκάλυψη πως ο Γιάννης Πρετεντέρης που επέστρεψε στο δελτίο του MEGA σε ρόλο Συμβούλου αλλά και σχολιαστή, ζήτησε να συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να επιχειρήσει να εξομαλύνει τις εντάσεις που υπάρχουν από το παρελθόν, προχώρησε σήμερα η efsyn.gr

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κανελλόπουλος με αφορμή είδηση που ανήρτησαν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του Γιάννη Κουρτάκη, αναφέρει σχετικά:

“Σήμερα, 7 χρόνια μετά (από την περίφημη “Γάτα των Ιμαλαίων” που έγραφε το 2015 το ΒΗΜΑ), ο Γιάννης Κουρτάκης αποκαλύπτει πως ο Γιάννης Πρετεντέρης συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Γράφει σχετικά στο powergame.gr: «Συνάντηση με τον έγκριτο δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, πληροφορούμαι ότι είχε στις αρχές της προηγούμενης βδομάδας ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, που το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να κλείσει διαφορά μέτωπα του παρελθόντος. Βλέπετε η στρατηγική Καρτερού, όχι μόνο δεν βοήθησε τον τέως πρωθυπουργό, αλλά απεναντίας τον περιθωριοποίησε στο σύστημα των media. Ο Τσίπρας με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση προφανώς αναγνώρισε την παρεμβατικότητα του αρθρογράφου των “Νέων” και σχολιαστή του κεντρικού δελτίου στο Mega. Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι σχετικά δύσκολο να πληροφορηθεί κανείς το περιεχόμενο της κουβέντας των δυο ανδρών».

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση πραγματοποιήθηκε όντως, στην πλατεία Κουμουνδούρου και τη ζήτησε ο ίδιος ο δημοσιογράφος και όχι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως άλλος θέλει να κλείσει μέτωπα και όχι ο Αλέξης Τσίπρας. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την «παρεμβατικότητα του αρθρογράφου των Νέων και σχολιαστή του κεντρικού δελτίου στο Mega».

Leave a Reply

16 + 1 =

Top