Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σύγχρονος – υποτίθεται – πολιτικός ενοχλήθηκε από το Συνέδριο κόμματος! ΣΥΡΙΖΑ: “Θα είχε ενδιαφέρον ο κ Μητσοτάκης να τολμήσει να περπατήσει σε έναν εμπορικό δρόμο χωρίς δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ…”

Σύγχρονος – υποτίθεται – πολιτικός ενοχλήθηκε από το Συνέδριο κόμματος! ΣΥΡΙΖΑ: “Θα είχε ενδιαφέρον ο κ Μητσοτάκης να τολμήσει να περπατήσει σε έναν εμπορικό δρόμο χωρίς δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ…”

Δηκτική σπάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το «μακάρι ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κάθε χρόνο Συνέδριο για να μας θυμίζει από τι γλυτώσαμε» έδωσε η πλευρά της Κουμουνδούρου, αναφέροντας πως «σύντομα οι πολίτες θα γιορτάσουν την απαλλαγή τους από τον κ. Μητσοτάκη.

«Πολύ σύντομα οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν την απαλλαγή τους από τον αλαζονικό και επικίνδυνο κ. Μητσοτάκη», αναφέρει αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει: «Τον άνθρωπο που έχει οδηγήσει τη χώρα σε ρεκόρ ακρίβειας αφού πρώτα την οδήγησε σε ρεκόρ απωλειών μέσα στην πανδημία.

Τον άνθρωπο που χωρίς ντροπή “πούλησε” περικεφαλαίες για να έρθει σήμερα χυδαία και κυνικά να προστατεύει την αισχροκέρδεια. Ο κ. Μητσοτάκη να είναι σίγουρος ότι η σελίδα που θα αφήσει στην σύγχρονη ελληνική ιστορία θα έχει ένα χρώμα: μαύρο».

Καταλήγοντας η Κουμουνδούρου σημειώνει: «Επειδή η ασύστολη αλαζονεία του ωστόσο δεν έχει τέλος, θα είχε ενδιαφέρον να τολμήσει να περπατήσει σε έναν εμπορικό δρόμο χωρίς δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ η να κάνει συνέδριο με 10.000 συνέδρους και πολίτες σε ανοιχτή δημόσια συζήτηση».

Τι … κατάλαβε ο Μητσοτάκης από το Συνέδριο ενός κόμματος.

«Είχαν να κάνουν συνέδριο έξι χρόνια. Μακάρι να κάνουν συνέδριο κάθε χρόνο να μας θυμίζουν από τι γλιτώσαμε. Από αυτό το αφόρητο μείγμα τοξικότητας, χυδαιολογίας, λαϊκισμού, εντάσεων. Αυτή η εικόνα την οποία είδαμε δεν αρμόζει σε Αξιωματική Αντιπολίτευση», δήλωσε βαθυστόχαστα … ο Πρωθυπουργ΄πος.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είχε ως μόνο στόχο να αλλάξει καταστατικές διαδικασίες για να μπορέσει να επανεκλεγεί από τη βάση αυτός ο οποίος είναι ήδη 14 χρόνια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ως μόνος υποψήφιος στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν. «Και μετά μάς μιλάνε και μάς λένε ότι αυτοί δήθεν πρεσβεύουν την ανανέωση», είπε κλείνοντας το κεφάλαιο ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Top