Είστε εδώ

“Η στήριξή τους αποδεικνύει στην πράξη ότι είμαστε ένας υπερκομματικός αυτοδιοικητικός συνδυασμός”! Στηρίζουν Ιωακειμίδη στην Αττική οι Οικολόγοι – Πράσινοι!

Τους υποψήφιους που στηρίζουν στις Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και σε Δήμους ανακοίνωσε η Πολιτική Γραμματεία των Οικολόγων Πρασίνων, ύστερα από σχετική απόφαση του Πανελλαδικού Συμβουλίου του κόμματος.

Συγκεκριμένα στηρίζουν:

  • Στην Περιφέρεια Αττικής: «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» με επικεφαλής τον Γιώργο Ιωακειμίδη.
  • Στον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη: «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μαραγκάκη.
  • Στον Δήμο Γαλατσίου: «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών» με επικεφαλής τον Γερμανό Μελισσουργό.
  • Στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας: «Α.Ν.Α.Σ.Σ.Α.» (Ανανεωτική Ανεξάρτητη Συμμαχία Σπάτων Αρτέμιδας) με επικεφαλής την ‘Αννα Ραφτοπούλου.
  • Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: «Αλληλεγγύη» με επικεφαλής τον νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.
  • Στον Δήμο Καλαμαριάς: «Καλαμαριά Πρώτη Ξανά» με επικεφαλής τον ‘Αρη Τεμεκενίδη.
  • Στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου: «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ-Συνεργασία Ενεργών Πολιτών» με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς.
  • Στον Δήμο Βριλησσίων: «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Κωνσταντίνο Βαφειάδη.

Οπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, παρέχουν την πολιτική στήριξη στους παραπάνω συνδυασμούς «μετά από επαφές, όπου διαπιστώθηκαν κοινές ανησυχίες, απόψεις και στοχεύσεις για τις εκάστοτε Περιφέρειες και Δήμους, γι’ αυτό θα συμμετέχουν σαν υποψήφιοι, μέλη των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ».

Γιώργος Ιωακειμίδης: Η στήριξή τους αποδεικνύει στην πράξη ότι είμαστε ένας υπερκομματικός αυτοδιοικητικός συνδυασμός

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Οικολόγους Πράσινους, για την απόφαση στήριξης της υποψηφιότητάς μου για την Περιφέρεια Αττικής. Η στήριξή τους αποδεικνύει στην πράξη, ότι ο «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» είναι ένας αυτοδιοικητικός, υπερκομματικός συνδυασμός.

Για τον «Αττικό Κύκλο Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» και για μένα προσωπικά η οικολογία, η αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν βασική προτεραιότητα και απόλυτη δέσμευση.

Οι προτάσεις και οι προγραμματικές μας θέσεις έχουν βασική αρχή, ότι η κλιματική κρίση δεν είναι μια έννοια αφηρημένη, καθώς οι επιπτώσεις της είναι απτές στην καθημερινή ζωή των πολιτών και των κατοίκων της Αττικής. Υπό αυτή την έννοια χρειάζονται άμεσες και δραστικές λύσεις.  Η Περιφέρεια Αττικής και η αυτοδιοίκηση έχουν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια. Η Περιφέρεια Αττικής μπορεί να γίνει πρωτοπόρος στη διαδικασία της πράσινης μετάβασης.

Πηγή: efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *