Είστε εδώ

Στην Ελλάδα του 2023: Για ένα 6χρονο παιδί δεν υπάρχει ελικόπτερο-Για τις μετακινήσεις Μητσοτάκη όμως «σηκώνονται» για πλάκα τα εναέρια μέσα

Δεν έχει προηγούμενο η πρόκληση, η ανεπάρκεια και η ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που έχει μετατρέψει το χώρο της υγείας σε τσιφλίκι ιδιωτών. Οι λανθασμένες πολιτικές επιλογές έκανα κρότο με την υπόθεση του κορωνοϊού και κανενός το αυτί δεν ίδρωσε. Κάτι ανάλογο συνέβη και με το 6χρονο παιδί από τα Γρεβενά, το οποίο πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή τις αστοχίες του επιτελικού κράτους του Μητσοτάκη.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που έγινε γνωστή η υπόθεση με το 6χρονο παιδί από τα Γρεβενά που έπαθε ανακοπή, δεν υπήρχε ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά ούτε στη Θεσσαλονίκη υπήρχε. Έτσι μεταφέρθηκε οδικώς στην Πάτρα, αλλά στην πορεία υπενθυμίζουμε ότι χάλασε το ασθενοφόρο. Το παιδί ήταν κλινικά νεκρό μέχρι και χθες και την ίδια ώρα μεταφέρθηκε χθες ανήμερα των Θεοφανίων και στο πλαίσιο των… πρωθυπουργικών του καθηκόντων ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Χανιά στη Γαύδο, με ελικόπτερο.

Δηλαδή για έναν 6χρονο παιδί η ζωή του οποίου κινδυνεύει και τελικά δυστυχώς κατέληξε, δεν μπορεί να «σηκωθεί» ελικόπτερο, αλλά μεταφέρεται με χαλασμένο ασθενοφόρο απ τα Γρεβενά στο Ρίο, αλλά για τις .. βόλτες του πρωθυπουργού, υπάρχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *