Είστε εδώ

Στήλη Άλατος (confidential)! ΣΥΡΙΖΑ-εκλογές: Ψηφίζεις Έφη και σου βγαίνει ο Δημήτρης (γιατί κρύβουν ότι όλη την προεκλογική εκστρατεία την οργανώνει ο Τζανακόπουλος;) – Τελεσίγραφο Ομπρέλας μέσω Τσακαλώτου: Casus belli … η εκλογή Κασσελάκη

Τιμημένοι μου αναγνώστες, τίποτα δεν αλλάζει στην χώρα -σφραγίδα που έχει φτιάξει για όλους μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ούτε και το γεγονός ότι η Ελλάδα, θα πάρει λιγότερα και αν τα πάρει, χρήματα από την Ευρώπη για τις καταστροφές στις πλημμύρες. Δεν τον νοιάζει καλά μου παιδιά, για όλους όσους βρίσκονται έξω από τον οικογενειακό του και φιλικό του κύκλο. Να ξέρετε στο χωριό μου έχω ακούσει να λένε, να προσέχεις μόνο όσους κλείνει η πόρτα σου. Τον κανόνα αυτόν τον ακολουθεί κατά γράμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τώρα ότι τον ψήφισαν κάτι εκατομμύρια Έλληνες για πρωθυπουργό, ποσώς τον απασχολεί. Αυτός να είναι καλά και να παρουσιάζει την αποτυχία του ως επιτυχία, για να ασχολείται με όσους κλείνει η πόρτα του… σπιτιού του. Οι υπόλοιποι να πάνε να …

ΣΥΡΙΖΑ Confidential : Ψηφίζεις Έφη και σου βγαίνει ο Δημήτρης 

Κοντεύουν οι μέρες, να πάνε στις κάλπες, τα μέλη του Συριζα και τα επιτελεία των υποψηφίων είναι συνέχεια στην τσίτα. Βγαίνουν στις κάμερες και μιλάνε οι υποψήφιοι, αλλά πίσω και δίπλα και μπροστά, από αυτούς υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι έχουν να κοιμηθούν μερόνυχτα, γιατί συνέχεια δουλεύουν. Ο Τόλκας και ο Αγόρης και όλοι υπόλοιποι του Παππά, αμφιβάλλω αν αφήνουν το κινητό από τα χέρια τους, με τόσα μηνύματα που στέλνουν, ακόμη και στα μαύρα μεσάνυχτα. Ο Μάρκος ο Χατζησάββας και ο Μανώλης ο Καπνισάκης, συνεργάτες του Πολάκη στον τομέα διαφάνειας ακολουθούν κατά πόδας τον Κασσελάκη. Ακόμη και ο Αποστολάκης τον πήγε με φουσκωτό στην Μακρόνησο. Η Αννέτα η Καββαδία, ο Λάμπρου και τα υπόλοιπα στελέχη του επιτελείου του Τσακαλώτου, οργώνουν την Ελλάδα και διοργανώνουν ομιλίες. Όλους καλά μου παιδιά, τους βλέπουμε στους δρόμους και δίπλα στους υποψήφιους, να κανονίζουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Όλοι τους βρίσκονται στο φως. Τώρα το όλοι μια κουβέντα είναι, γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις. Και σε αυτήν την περίπτωση, σε μια εκλογική διαδικασία τιμημένοι αναγνώστες, δεν θα έπρεπε να χωρούν εξαιρέσεις. Γιατί η εξαίρεση στο φως, σημαίνει σκοτάδι και ποτέ το σκοτάδι, δεν είναι σημάδι υγείας σε εκλογές. Καλά μου παιδιά σε αυτές τις εκλογές τα μέλη του Συριζα ψηφίζουν μεν για Πρόεδρο αλλά ψηφίζουν και τα επιτελεία που τον ή την ακολουθούν. Μην βιάζεστε τιμημένοι μου αναγνώστες και δεν θα αφήσω τα ερωτήματα σας αναπάντητα. Όλοι όσοι είναι στα επιτελεία Τσακαλώτου, Παππά, Κασσελάκη και Τζουμάκα, είναι μπροστά στα φώτα της επικαιρότητας, βλέπουμε, μαθαίνουμε και γνωρίζουμε τις προσπάθειές τους, για τους υποψηφίους.

Για το επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου, έχω η Στήλη Άλατος, ένα κενό. Μου λείπουν κομμάτια. Δεν μπορώ όσο κι αν ψάχνω να βρω μια δημόσια παρέμβαση, μια δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Τι εννοείτε καλά μου παιδιά, δεν ασχολείται ο άνθρωπος; Ασχολείται και παραασχολείται ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, γιατί είναι αυτός που τρέχει όλη την προεκλογική καμπάνια της Έφης Αχτσιόγλου, αλλά στο παρασκήνιο. Ναι τιμημένοι μου αναγνώστες, ο Τζανακόπουλος είναι ο άνθρωπος που οργώνει στα μουγγά όλη την Ελλάδα και μιλά με όλους ( σιγά μην σας αποκαλύψω και τις τους λέει) , για την ανάγκη να βγει η κα Αχτσιόγλου πρόεδρος στον Συριζα. Δεν είναι κακό λέω εγώ η Στήλη Άλατος, αλλά γιατί όλο αυτό πρέπει να γίνεται μακριά από τα φώτα της επικαιρότητας; Γιατί να γίνεται στο σκοτάδι; Γιατί να γίνεται στο παρασκήνιο και όχι στο προσκήνιο, όπως κάνουν όλα τα υπόλοιπα στελέχη του Συριζα; Γιατί κρύβουν τον Τζανακόπουλο από τα φώτα της δημοσιότητας; Μήπως για το φόβο του πειθαρχικού; Αλήθεια με αυτό το πειθαρχικό τι γίνεται; Για ποιό πειθαρχικό μιλάω; Μα για γι αυτό στο οποίο έχει απευθυνθεί ο Πάνος Ρήγας, επειδή τον έπιασε από τον λαιμό ο Τζανακόπουλος γιατί δεν συμφωνούσε μαζί του για τους λόγους της ήττας του κόμματος στις εκλογές,. Για αυτό το πειθαρχικό σας μιλάω , καλά μου παιδιά. Τι φοβούνται και κρύβουν τον Τζανακόπουλο και τον ρόλο του στην προεκλογική καμπάνια για την Έφη Αχτσιόγλου, ότι θα απομακρύνει ψήφους; Και μετά τις εκλογές, θα κάνει επανεμφάνιση; Τώρα για να έχετε μια τάξη μεγέθους της δουλειά που κάνει ο Δημήτρης καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας δεν έχει αφήσει τοπική για τοπική, να μην επισκεφτεί, νομαρχιακή και όποια άλλη “ΟΜ” μπορείτε να φανταστείτε. Αφού για να καταλάβετε καλά μου παιδιά, μου περιέγραψαν την δραστηριότητά του ως εξής: “φτιάχνει ιστό ο Δημήτρης”.

Πάντως και να μην με παρεξηγήσετε, κάθε μορφή βίας είναι κατακριτέα και απαράδεκτη, όπως και κάθε σεξιστικό και ομοφοβικό και ρατσιστικό σχόλιο πρέπει να καταδικάζονται. Όπως πρέπει να καταδικάζεται  και η φυσική βία, όπως στην περίπτωση του Πάνου Ρήγα, από όλους και χωρίς αστερίσκους.

 

Τελεσίγραφο Ομπρέλας μέσω Τσακαλώτου: Casus belli … εκλογή Κασσελάκη

Και ξαφνικά που λέτε τιμημένοι μου αναγνώστες εμφανίστηκε ο “βασικός μέτοχος του Συριζα” και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Ευκλείδη, εσύ που εκφράζεις τον “όλο Συριζα” για πες και σε μας τις απλές στήλες που ξημεροβραδιαζομαστε πάνω από τα πληκτρολόγια και μαδάμε την μαργαρίτα, ποιά είναι τελικά η μόνη αλήθεια; Ναι καλά μου παιδιά σε μια έκρηξη όχι μεγαλομανίας, αλλά ειλικρίνειας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ζήτησε συγγνώμη γιατί ο Κασσελάκης πήγε στην Μακρόνησο. Ζήτησε συγγνώμη από όλους, εκ μέρους όλου του Συριζα όπως είπε, γιατί μάλλον εκπροσωπεί όλον τον Συριζα και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανένας. Τέλος πάντων, εμένα καλά μου παιδιά, αυτή η δήλωση μου μοιάζει σαν προβολή στο μέλλον. Μετά και την δεύτερη Κυριακή, αν δεν έχει βγει ο ίδιος ή κάποιος που να θεωρεί ο ίδιος ικανό, τότε ο Τσακαλώτος με αυτή την δήλωση μας ενημερώνει ότι ο επόμενος Πρόεδρος του Συριζα θα μείνει χωρίς …ομπρέλα. Σάλπισμα αποχώρησης είναι η δήλωση αν πάρει τις εκλογές ο Κασσελάκης. Έχουμε να ζήσουμε πολλά τιμημένοι μου αναγνώστες…

6 σχόλια στο “Στήλη Άλατος (confidential)! ΣΥΡΙΖΑ-εκλογές: Ψηφίζεις Έφη και σου βγαίνει ο Δημήτρης (γιατί κρύβουν ότι όλη την προεκλογική εκστρατεία την οργανώνει ο Τζανακόπουλος;) – Τελεσίγραφο Ομπρέλας μέσω Τσακαλώτου: Casus belli … η εκλογή Κασσελάκη

 1. Συμφωνώ μέ τήν κα.Γεροβασίλη
  Καμμιά φορά ένα διαζύγιο δέν είναι κακό!

 2. το 2015 δεν ζήσαμε χωρισμούς και κλάματα;…μόνο σε καλό μας βγήκαν! δίκιο έχεις Γεροβασίλη…

 3. Μπράβο στην γερόβασιλη λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Όσο αν βγει ο κασελακης θα αποχωρήσει η ομπρέλα στο καλό να πάει για να μην γράψω τίποτε άγριο. Ποιος εξουσιοδότησε τον τσακαλωτος να ζητάει συγνωμη για το σύριζα του ανήκει; από που; το κληρονόμησε; τι είναι σπίτι;. Καλά λέει η Όλγα ο καθένας να μετριέται με το μπόι του.

 4. Απορώ με τις ευαισθησίες των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ και την αποδοχή του επιχειρήματος του ΣΚΑΙ ότι ο Κασσελακης είναι διχαστικός και ζητουν και συγγνώμη εκ μέρους μας χωρίς να μας έχουν ρωτήσει. Γιατί κανεις δεν τους τρίβει στην μουρη ότι η μισή Κ. Ο. της Ν. Δ προσκυνά στον Γράμμο και Βίτσι και δεν απασχολεί κανέναν? Προσβολή είναι η επίσκεψη στην Μακρόνησο τόπο μαρτυρίου χιλιάδων Ελλήνων?

 5. Υπερβολές και παραμύθια για Τζανακοπουλο. Εμάς δεν μας επισκέφθηκε ούτε τηλέφωνο μας πήρε…..

 6. Γι’ άλλη μια φορά, η Στήλη Άλατος, μιλάς διχαστικά για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ.
  Ο Τσακαλώτος δηλώνει ότι θα παραμείνει στο ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητα αποτελέσματος. Αλλά κι αν φύγει ακολουθούν οι επόμενοι.
  Να γίνει κατανοητό ότι, ο εχθρός είναι απέναντι. Και μας γυρίζει όχι δεκαετίες, αλλά εκατονταετίες πίσω (νεοφεουδαλισμό το λένε).
  Οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές. Και για το έμπα και για το έβγα. Όλα τα άλλα είναι προπαγάνδα (όχι επικοινωνία).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *