Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Σταμάτης Κραουνάκης: “Ο Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί εύκολα να πάρει το μαχαίρι και να κόψει κεφάλια…”

Σταμάτης Κραουνάκης: “Ο Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί εύκολα να πάρει το μαχαίρι και να κόψει κεφάλια…”

«Είναι φίλος μου ο Αλέξης, αλλά αν με άκουγε, θα είχε καλύτερα αποτελέσματα. Ο Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί εύκολα να πάρει το μαχαίρι και να κόψει κεφάλια. Είναι έτσι ο χαρακτήρας του και αυτό δεν αλλάζει. Ο Νίκος Ανδρουλάκης με αγαπά και τον αγαπώ. Έχουμε μια φιλία, η οποία στα κατ’ ιδίαν έχει πάρα πολύ μεγάλη πλάκα γιατί πάντα πλακωνόμαστε. Είμαστε πατριώτες. Χάρηκα γιατί έσπασε τ’ αυγά. Να δω να ψηφίζω ΠΑΣΟΚ και τι να πω» αποκάλυψε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κίνηση της Πρωτοψάλτη να τραγουδήσει πάνω σε μία καρότσα φορτηγού την περίοδο του πρώτου lockdown, για το εξώδικο που έστειλε αλλά και για την οριστική ρήξη στις σχέσεις τους. «Δεν μπορεί τίποτα να σβήσει μία φιλία 40 ετών. Νομίζω πως την πράξη αυτή την πλήρωσε η ίδια πιο πολύ απ’ όλους. Νομίζω θα μιλήσουμε απ’ ώρα σε ώρα. Δεν είχα θυμό ούτε για ένα λεπτό με την Άλκηστις. Δεν της επιτέθηκα. Δε με πήρε τηλέφωνο».

Για το ελληνικό #MeToo, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε: «Για καλή μου τύχη δεν ήμουν ποτέ φίλος με τους ανθρώπους από τον χώρο του θεάτρου που έχουν προφυλακιστεί, γιατί θα βρισκόμουν σε πολύ δύσκολη θέση και θα το είχα βουλώσει. Αυτό το ξεκαθάρισμα που γίνεται, μου φαίνεται όπως όλα τα πράγματα στην Ελλάδα, άρπα κόλλα. Ευτυχώς ο Σπύρος Μπιμπίλας και το ΣΕΗ κράτησαν σωστά μπόσικα. Είναι μία δύσκολη ώρα για τη δουλειά και σε μία περίοδο που εκείνη βάλλεται. Τα θέατρα δεν πάνε πολύ καλά. Ο κόσμος αγωνιά αν θα πάει στις κλειστές αίθουσες».

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top