Είστε εδώ
Home > FAQ news > Στα κυνικά χνάρια του Παπαδημητρίου ο Πλεύρης! «Αν διασωληνωθείς, πεθαίνεις!» (vid)

Στα κυνικά χνάρια του Παπαδημητρίου ο Πλεύρης! «Αν διασωληνωθείς, πεθαίνεις!» (vid)

Οι «άριστοι» υπουργοί φροντίζουν να φέρνουν την πανδημία στα μέτρα τους και μας το υπενθυμίζουν με κάθε τρόπο! Αδιανόητη ήταν η δήλωση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη στον ΑΝΤ1 για τις ΜΕΘ και προσβλητική τους πολίτες που διασωληνόνονται, τονίζοντας κυνικά πως «αν διασωληνωθείς, κινδυνεύεις να πεθάνεις»

Ένας ένας στη γαλάζια πολυκατοικία, εκτελεί και χρέη γιατρού. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, σε ρόλο «εντατικολόγου» (του βγήκαν απωθημένα, καθώς ήθελε να γίνει γιατρός), έκανε την αντιεπιστημονική και ψεκασμένη δήλωση ότι δεν έχει διαφορά η νοσηλεία διασωληνωμένων εντός ή εκτός ΜΕΘ. Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος ισχυρίστηκε με σκληρότητα απέναντι στους συγγενείς δεκάδων ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους επειδή δεν υπάρχουν ΜΕΘ, ότι όποιος μπαίνει στη ΜΕΘ, δύσκολα βγαίνει από εκεί ζωντανός.

Και παρόλο που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά τις αδιανόητες δηλώσεις, κάλεσε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντήσει άμεσα αν «Υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης ότι οι διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ είναι ‘ψευδοπρόβλημα’, όπως είπε ο αδιανόητος κ. Παπαδημητρίου;», όχι μόνο υπήρξε σιωπή, αλλά η ίδια άποψη υιοθετήθηκε από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας!

Ο Θάνος Πλεύρης, σε ρόλο γιατρού κι αυτός, είπε πως «αν διασωληνωθείς, πεθαίνεις»… Γι’ αυτό άλλωστε εξηγείται και η πλήρης αδιαφορία της κυβέρνησης για ΜΕΘ. Γιατί θέλει το καλό μας… (λέμε εμείς τώρα).

Αφήστε μια απάντηση

Top