Είστε εδώ
Home > FAQ news > Στα άκρα το τραβάει ο Καμμένος – Έτοιμος να διαγράψει τον Παπαχριστόπουλο από την ΚΟ των ΑΝΕΛ – Ζητάει πίσω την έδρα και από τον Κουίκ

Στα άκρα το τραβάει ο Καμμένος – Έτοιμος να διαγράψει τον Παπαχριστόπουλο από την ΚΟ των ΑΝΕΛ – Ζητάει πίσω την έδρα και από τον Κουίκ

Ειλημμένη φαίνεται ότι είναι η απόφαση του Πάνου Καμμένου να διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ και μάλιστα πριν συνεδριάσει η Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής τη Δευτέρα.

Αυτό ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής σε κομματική εκδήλωση στην παραλιακή, όπου παραβρέθηκε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να περιμένει την παραίτηση Παπαχριστόπουλου και πρόκειται να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή του από το κόμμα.

Nωρίτερα μέσω Twitter είχε ζητήσει την άμεση παραίτηση των Θ. Παπαχριστόπουλου και Τ. Κουικ (εφόσον μείνει υπουργός προκειμένου να τους αντικαταστήσει η Ε. Σκλαβενίτη).

«Η έδρα της Β Αθήνας είναι των ΑΝΕΛ αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχρηστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα, όπως και ο Κουίκ αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter o κ. Καμμένος.

Με τον χειρισμό του αυτό ο κ. Καμμένος οδηγεί την κατάσταση στα άκρα καθώς χωρίς να προλάβει να γίνει οτιδήποτε στην επιτροπή Κανονισμού το μεσημέρι της Δευτέρας, θα μείνει με 4 εκλεγμένος βουλευτές από το κόμμα του και πιθανότατα θα χάσει την ΚΟ.

Πηγή: newpost.gr, newpost.gr

Leave a Reply

Top