Είστε εδώ

Σοβαρή καταγγελία Κασσελάκη για Μητσοτάκη: «Δόθηκε εντολή από το Μαξίμου να πνίξουν το βίντεο από τη Γαύδο επειδή πιάστηκε να λέει ψέματα!» – «Ξαναποστάρω το βίντεο – μοιραστείτε το κι εσείς»

Το βίντεο από την επίσκεψή του στη Γαύδο και τη συνάντηση που είχε με τη μητέρα δύο παιδιών γυμνασίου, δημοσίευσε ξανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ανακαλύπτοντας εκ νέου τα ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τηλεκπαίδευση στο ακριτικό νησί.

«Πιάστηκε ο πρωθυπουργός να λέει ψέματα στους ακρίτες μας στη Γαύδο ότι θα βάλει τηλεκπαίδευση στα γυμνασιόπαιδά τους ώστε να μείνουν στο νησί» τονίζει στην ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφορικά με την υπόσχεση που είχε δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Γαύδο και η οποία ποτέ δεν τηρήθηκε.

«Μιλάμε για ακριτική περιοχή, όπου κάθε Έλληνας είναι σημαία της πατρίδας μας» προσθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης και υπογραμμίζει ότι «για το βίντεο από την επίσκεψή μου στη Γαύδο και τη συνάντησή μου με τη μητέρα δύο γυμνασιόπαιδων, που αποκάλυψε το πρωθυπουργικό ψέμα, δόθηκε εντολή από το Μαξίμου προς τα ΜΜΕ να το «πνίξουν». Κάποιοι λίγοι προς τιμήν τους δεν πειθάρχησαν».

«Ξαναποστάρω το βίντεο και σας ζητώ να το μοιραστείτε με τους διαδικτυακούς σας φίλους. Στο τέλος θα νικήσουμε. Γιατί μπορεί η ενημέρωση να είναι 107, αλλά εμείς είμαστε χιλιάδες» καταλήγει τονίζοντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σημειώνεται ότι ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Ιανουάριο του 2023 υποσχόταν ότι ο 14χρονος (σήμερα) Νικόλας και η 13χρονη Κέλλυ που μένουν στη Γαύδο, θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν άμεσα τα σχολικά μαθήματά τους μέσω τηλεκπαίδευσης και δεν θα μένουν από απουσίες καθώς δεν μπορούν να πηγαίνουν κάθε μέρα σε σχολείο που είναι εγγεγραμμένοι στην Κρήτη, σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέδειξε την ασυνέπεια λόγων και πράξεων του Κ. Μητσοτάκη.

Ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, σχολιάζοντας την σχετική ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επέλεξε να περιπλέξει την πραγματικότητα με ψέματα, με τον ίδιο, σε αντίθεση με την πρωθυπουργική δέσμευση για «άμεση λύση» στο πρόβλημα της εκπαίδευσης στα ακριτικά νησιά, να δηλώνει ότι το ζήτημα με την τηλεκπαίδευση θα λυθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο όταν «οι μαθητές των πλέον απομακρυσμένων περιοχών της χώρας, ορεινών και νησιωτικών, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό σχολείο».

Ωστόσο, κα Γεωργακά δήλωσε στον Στ. Κασσελάκη κατά την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο ακριτικό νησί, ότι έλυσε η ίδια ιδιωτικά το πρόβλημα της εκπαίδευσης των παιδιών της. «Από το κράτος, από το υπουργείο Παιδείας δεν έχουν τίποτα. Κάνουν όμως τα παιδιά τηλεκπαίδευση ιδιωτικά, με καθηγητές ιδιωτικά» αποκάλυψε στον Στέφανο Κασσελάκη η μητέρα των δύο εφήβων. Όπως είπε, η ίδια είχε θέσει το ζήτημα αρχικά στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία είχε απαντήσει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ενώ την επόμενη χρονιά είχε πάει στο νησί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: avgi.gr

2 σχόλια στο “Σοβαρή καταγγελία Κασσελάκη για Μητσοτάκη: «Δόθηκε εντολή από το Μαξίμου να πνίξουν το βίντεο από τη Γαύδο επειδή πιάστηκε να λέει ψέματα!» – «Ξαναποστάρω το βίντεο – μοιραστείτε το κι εσείς»

  1. Κατάργηση όλων των ενημερωτικών εκπομπών από όλα τα ιδιωτικά κανάλια μικρά και μεγάλα με νόμο. Κάθε κόμμα της Βουλής και ένα κανάλι. Η ΓΣΕΕ καναλι. Το εργατικό κέντρο κανάλι. Οι πολιτικές νεολαίες κανάλι. Μόνο έτσι μπορεί να έχουμε μια σφαιρική και αληθινή ενημέρωση της κοινής γνώμης.

    Αγώνας μέχρι την τελική κατάργηση.

    1. Πόσο μπροστά! Αφού γίνουν όλα τα ανωτέρω, οφείλεις να κάνεις και εσύ ένα κανάλι, να ενημερώνεις ποιο κανάλι τελικά λέει την αλήθεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *