Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σωκρ. Φάμελλος: “Τι είναι η συγνώμη … είναι θέμα λέξεων; σεναρίου; θεάτρου;”

Σωκρ. Φάμελλος: “Τι είναι η συγνώμη … είναι θέμα λέξεων; σεναρίου; θεάτρου;”

“Είναι θέμα λέξεων; σεναρίου; θεάτρου;” απάντησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος όταν ρωτήθηκε για το αν έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη η κυβέρνηση και έκανε λόγο για στημένες ερωτήσεις.

“Πρώτος στόχος ήταν η ανθρώπινη ζωή” ήταν η δήλωση που έκανε στο Ραδιόφωνο 247 ο Σωκράτης Φάμελλος

Ο Σωκράτης Φάμελλος είπε ότι υπήρξε αύξηση των δυνάμεων της πυροσβεστικής με πρόσληψη 5 χιλιάδων ατόμων καθώς και ότι από πέρυσι έχουν αρχίσει οι σχετικές μελέτες και έχουν ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό οι δασικοί χάρτες.

“Δεν γνωρίζω να υπάρχουν ευθύνες” πρόσθεσε και ανακοίνωσε ότι ο ίδιος δεν έχει υποβάλλει παραίτηση αν και όπως είπε η παραίτηση των υπουργών είναι πάντα στη διάθεση του Πρωθυπουργού.

“Αν στις ευθύνες περιλαμβάνονται και τα αίτια, εκεί υπάρχει μεγάλη συζήτηση” τόνισε

Ανέφερε τέλος ότι η περιοχή στο Μάτι δεν πρέπει να ξαναφτιαχτεί με τον ίδιο τρόπο αλλά με άλλο πολεοδομικό σχέδιο. “Η κήρυξη αναδασωτέας είναι υποχρεωτική βάσει Συντάγματος, δεν είναι στην ευχέρεια οποιουδήποτε υπουργού ή αυτοδιοικητικού”.

Πηγή: news247.gr

2 thoughts on “Σωκρ. Φάμελλος: “Τι είναι η συγνώμη … είναι θέμα λέξεων; σεναρίου; θεάτρου;”

 1. Η παραίτηση υπουργέ μου, μπροστά σε αυτή την απίστευτη τραγωδία, δεν έχει να κάνει μόνο με την ύπαρξη η μη ευθυνών. Δεν έχει να κάνει με το αν έκανες ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να σώσεις τον κόσμο. Λάθη γίνονταν γίνονται και θα γίνονται. Η παραίτηση όμως έχει να κάνει με το ψυχολογική πίεση που ασκείτε στο κάθε άτομο που έχει την ευθύνη για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.
  Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν όλοι οι πολιτικοί που είναι επικεφαλής των εμπλεκόμενων υπηρεσιών. Να πουν ένα συγνώμη, να φύγουν και να σιωπήσουν. Για να μπορούν να βλέπουν τον εαυτό τους και τους δικούς στα μάτια. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν λέει ότι κάηκαν οι άνθρωποι λόγω της Δούρου, του Τόσκα ή του οποιουδήποτε υπηρεσιακού παράγοντα.
  Απλά είναι ένας τρόπος αντίδρασης.

  1. Aγαπητε φιλε η παραιτηση ειναι δικαιολογια που ψαχνουμε ολοι μεσα μασ για να φορτοσωμε σε καποιον αλλον τισ ευθυνεσ που εχουμε ολοι μας. Παραιτητε ο υπουργοσ ο προεδροσ ο πρωθυπουργοσ διοικιτης προισταμενοσ ο ο ο ο ε καστοτε υπευθυνο σαυριο….α ωραια αρα αυτοσ εφταιγε αυτοσ εφταιγε , αυτοσ εφυγε αρα εμεισ ολοι υπολοιποι ειμαστε καλα, ζουμε μαι χαρα και ΤΑ ΠΑΝΤΑ συνεχιζουμε να τα κανουμε οπωσ πριν αφου για τησ φωτισ, την πλυμμυρα, την οικονομια την την την…εκεινοσ παραιτηθηκε.
   προσωπικα θεωρω την παραιτηση οπιουδηποτε(εννοω σε ολεσ τισ εκφανσεισ τισ ζωησ ετσι….οχι μονο τα πολιτικα η αυτα που ζουμε τωρα)….ειναι υποκριτικη και δε φερνει αποτελεσμα, και κατ εμε φερνει τα αντιθετα..

   με σεβασμο και εκτιμιση

Leave a Reply

five + 17 =

Top