Είστε εδώ
Home > FAQ news > Σκληρή επίθεση από το ΜέΡΑ25 για το σ/ν για τις διαδηλώσεις: Αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό έκτρωμα χουντικής κοπής – Σε λίγο ο Χρυσοχοΐδης θα μας ζητάει πιστοποιητικό φρονημάτων

Σκληρή επίθεση από το ΜέΡΑ25 για το σ/ν για τις διαδηλώσεις: Αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό έκτρωμα χουντικής κοπής – Σε λίγο ο Χρυσοχοΐδης θα μας ζητάει πιστοποιητικό φρονημάτων

“Αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό έκτρωμα χουντικής κοπής για τον περιορισμό των διαδηλώσεων” χαρακτηρίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, το σχετικό νομοσχέδιο που κατέθεσε την Δευτέρα στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ “προωθεί την ποινικοποίηση των αντιδράσεων στις βάρβαρες πολιτικές της, ενώ συστήνει και διεύθυνση “πρόληψης της βίας” για την καταπολέμηση μεταξύ άλλων και της “ριζοσπαστικοποίησης”, άκουσον άκουσον!”.

Αναφέρεται μάλιστα και στις σημερινές κινητοποιήσεις γιατρών, νοσηλευτών και υγειονομικού προσωπικού που αντιμετεωπίστηκαν με σφοδρότητα, μετά τα χειροκροτήματα της καραντίνας, τονίζοντας ότι “η ίδια Κυβέρνηση αντιμετώπισε σήμερα με μεγάλης έντασης βία και καταστολή τους υγειονομικούς που τόσο καιρό “χειροκροτούσε”, τους ανθρώπους δηλαδή εκείνους που άφησε χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη να δίνουν την μάχη του κορωνοϊού στην πρώτη γραμμή του αγώνα και τους οποίους έπνιξε σήμερα στο ξύλο και τα χημικά“.

Ο αυταρχισμός φυσικά εντείνεται από την Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αφού ήδη συμφώνησε σε ένα 5ο μνημόνιο εξαθλίωσης των πολιτών, όμως με αυτά που δρομολογεί ο κ. Χρυσοχοΐδης σε λίγο θα μας ζητάει και πιστοποιητικά φρονημάτων” καταλήγει στη δήλωσή του ο Μ.Κριθαρίδης.

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

3 + eleven =

Top