Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Σκεφθείτε τι αχός θα είχε σηκωθεί αν ο καταγγελόμενος ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ! ( για να μην ξεχνάμε την μεγάλη εικόνα…)

Σκεφθείτε τι αχός θα είχε σηκωθεί αν ο καταγγελόμενος ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ! ( για να μην ξεχνάμε την μεγάλη εικόνα…)

Τώρα που χάρη στη θαρραλέα γυναίκα Σοφία Μπεκατώρου, σηκώνεται το καπάκι του βόθρου που λέγεται βιασμός, σεξουαλική παρενόχληση και όλα τα σχετικά, είτε σωματικά είτε φραστικά, τώρα που τα στόματα ανοίγουν, τώρα που  σπάει ο κύκλος της σιωπής, έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, έχει πολύ μεγάλη σημασία για το μέλλον, να δούμε τη “μεγάλη εικόνα”. Γιατί αυτού του είδους οι κατά συρροή βιαστές από θέσεις εξουσίας στον αθλητισμό και όχι μόνο, δεν δρουν σε κενό αέρος, σε δοκιμαστικό σωλήνα. Έχουν συμμάχους ενεργούς, εκείνους που γνωρίζουν και σωπαίνουν, εκείνους που κάνουν τα στραβά μάτια – από την πολιτική ως τη δημοσιογραφία. Η περίπτωση του αντιπροέδρου της ΕΙΟ, που κατήγγειλε η Μπεκατώρου είναι αποκαλυπτική.

Ο καταγγελόμενος ως βιαστής είναι μεγαλοστέλεχος της Ομοσπονδίας επί δεκαετίες, μεγαλοστέλεχος του κυβερνητικού κόμματος (και φυσικά δεν αρκεί η “αναστολή της κομματικής του ιδιότητας” για να κλείσει πολιτικά το μείζον θέμα). Το σκάνδαλο μόλις ξεκινά. Και δεν αφορά μόνο μια αθλητική ομοσπονδία. Ή μόνο το χώρο του αθλητισμού.

Χρειάζονται πολλά περισσότερα. Χρειάζονται πολλές πάρα πολλές εξηγήσεις γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ένα απλό μέλος της τοπικής οργάνωσης Ραφήνας της ΝΔ… Σκεφθείτε μόνο τι αχός θα είχε σηκωθεί αν επρόκειτο για στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που να αντιμετώπιζε τέτοιου είδους κατηγορίες: ΟΛΕΣ οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες θα είχαν πρωτοσέλιδο τον Τσίπρα με δίπλα τις λέξεις “βιαστής”, “ανθρωπόμορφο κτήνος”, “σκάνδαλο μεγατόνων” και όλα όσα η δημιουργική τους φαντασία θα είχε πλάσει.

Τώρα… Κάλυψη μεν, χωρίς… “ακρότητες” δε…. Πόσα μέτρα και πόσα σταθμά;

Άπειρα προκειμένου να θαφτούν οι πολιτικές ευθύνες.

Για το λόγο αυτό, κι επειδή υπάρχουν συνέχεια εξελίξεις / αποκαλύψεις, ας μην ξεχνάμε τη μεγάλη εικόνα. Για να καταλαβαίνουμε τα “πως” και τα “γιατί” για τα  κλειστά συστήματα εξουσίας, για τις γέφυρες που ενώνουν πολιτική εξουσία και αθλητισμό. Σκοπιμότητες και ψήφους…

Leave a Reply

one × 1 =

Top