Είστε εδώ

Σκανδαλο υποκλοπών: Άλλο πολιτικό σκηνικό … τη Δευτέρα!

Σε στρατηγικό αδιέξοδο φαίνεται ότι βρίσκεται η κυβερνητική πλειοψηφία, καθώς την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να επαναφέρει το δίλημμα των εκλογών «μπροστά ή πίσω» καταγγέλλοντας τον «βούρκο» της αντιπολίτευσης, όλη η παράταξη τελεί εν αναμονή του επόμενου γύρου των αποκαλύψεων γύρω από το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Τη νευρικότητα επιτείνουν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο δημοσιογραφικό-πολιτικό παρασκήνιο περί πιθανής παρακολούθησης κορυφαίου υπουργού από τους μηχανισμούς της ΕΥΠ. «Η Κυριακή που έρχεται θα κρίνει πολλά» λένε με νόημα υπουργοί και βουλευτές, ενώ αρκετοί γαλάζιοι σχολίαζαν χθες με ένταση την «αυτοπεποίθηση» που εξέπεμπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, όταν ρωτούσε επιμόνως τον πρωθυπουργό αν μπορεί να τον διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει υπουργός που να τον παρακολουθούσε η κυβέρνηση. «Φάνηκε να γνωρίζει απόλυτα τί ρωτάει», έλεγαν μεταξύ τους…

– Διαβάστε: Αρχίζουν τα όργανα! Υπάρχει “νόμιμη επισύνδεση” εκτός Predator σε κορυφαίο πολιτικό πρόσωπο;

Με την κατάσταση να μοιάζει με κινούμενη άμμο και τους περισσότερους γαλάζιους να αναβάλλουν ακόμα και προγραμματισμένες ομιλίες υπό τον φόβο νέων αποκαλύψεων, ο πρωθυπουργός, επιχείρησε χθες για μία ακόμη φορά να ταυτίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε μία προφανή προσπάθεια να αμβλύνει τη σημασία της υπόθεσης και κυρίως να διεγείρει τα αντι-συριζαϊκά ανακλαστικά των ψηφοφόρων της ΝΔ.

– Διαβάστε: Παραπολιτικά: “Βρισκόμαστε όσο ποτέ κοντά στις κάλπες.,,,”

Πηγή: ieidiseis.gr / ΕΛΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *