Είστε εδώ

“Σε βόλτα στο Νταβός ο Πρωθυπουργός συνάντησε τυχαία … ζευγάρι Ελλήνων τουριστών με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού”! Ο Στέφανος Κασσελάκης τρολάρει ανελέητα τις “τυχαίες” συναντήσεις Μητσοτάκη με σκίτσο Πετρουλάκη

Δεν υπάρχουν,  το καυστικό χιούμορ αλλά και τα άμεσα επικοινωνιακά αντανακλαστικά του Στέφανου Κασσελάκη.

Οι στημένες «αυθόρμητες» συναντήσεις ενός πολιτικού υποτιμούν και τον ίδιο και τους πολίτες τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τις πρόσφατες επικοινωνιακές κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ,« μετά την “τυχαία” συνάντηση με νεαρό ζευγάρι που είχε συμμετάσχει στην προεκλογική του εκστρατεία, χθες ο πωθυπουργός είχε άλλη μία… απρόσμενη συνάντηση.

Περπατώντας εκτός προγράμματος στην Αγία Παρασκευή, έπεσε πάνω σε πολίτη που τον ευχαριστούσε, έχοντας κατά τύχη μαζί του τα έγγραφα του εξωδικαστικού συμβιβασμού. “Άρα δουλεύει ο εξωδικαστικός”, ήταν ή “αυθόρμητη” αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που χιλιάδες πολίτες χάνουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς που ανάλγητα επιτρέπει».

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει λέγοντας: «Η προπαγάνδα της ΝΔ ας γνωρίζει ότι οι στημένες “αυθόρμητες” συναντήσεις ενός πολιτικού υποτιμούν και τον ίδιο και τους πολίτες.

Υ.Γ: Την επόμενη “τυχαία” συνάντηση του πρωθυπουργού την προτείνει σήμερα στην Καθημερινή ο Ανδρέας Πετρουλάκης»

Πηγή: avgi.gr

Μια σκέψη στο ““Σε βόλτα στο Νταβός ο Πρωθυπουργός συνάντησε τυχαία … ζευγάρι Ελλήνων τουριστών με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού”! Ο Στέφανος Κασσελάκης τρολάρει ανελέητα τις “τυχαίες” συναντήσεις Μητσοτάκη με σκίτσο Πετρουλάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *