Είστε εδώ
Home > FAQ media > Μήνυμα της Ρένας Δούρου με αφορμή τον χαμό της Χαράς Τζαναβάρα: “Πιστεύουμε ακόμη σε μια δημοσιογραφία – λειτούργημα και όχι εργαλείο σποράς μίσους και διχασμού.”

Μήνυμα της Ρένας Δούρου με αφορμή τον χαμό της Χαράς Τζαναβάρα: “Πιστεύουμε ακόμη σε μια δημοσιογραφία – λειτούργημα και όχι εργαλείο σποράς μίσους και διχασμού.”

Το δικό της “αντίο” στην σπουδαία δημοσιογράφο Χαρά Τζαναβάρα που έχασε την μαχη με τη ζωη – μέσα σε αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμης συνθήκες για το νόσημα που προκάλεσε το θάνατο, σύμφωνα με καταγγελίες – έδωσε η πρώην Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. Παράλληλα όμως πέρασε και ένα μήνυμα πιο επίκαιρο ίσως από ποτε για τους δημοσιογράφους και την ποιότητα της δημοσιογραφίας σήμερα στον τόπο μας. Η σχετική ανάρτηση της Ρένας Δούρου:

Όταν σε συγκυρίες δύσκολες σαν τη σημερινή, φεύγουν άξαφνα άνθρωποι ξεχωριστοί, άνθρωποι που μας στηρίζουν, τότε ο πόνος διπλασιάζεται. Η Χαρά Τζαναβάρα ανήκε σε αυτή τη μικρή κατηγορία. Με το ήθος της έδειχνε ότι ακόμη και στα δύσκολα, ο άνθρωπος και η αξιοπρέπεια προέχουν. Για αυτό και θα μας λείψει. Θα λείψει σε όλους και όλες πιστεύουμε ακόμη σε μια δημοσιογραφία – λειτούργημα και όχι εργαλείο σποράς μίσους και διχασμού. Μια αναπάντεχη απώλεια σε δύσκολους καιρούς“.

Leave a Reply

one × 1 =

Top