Είστε εδώ

Ραγδαίες εξελίξεις: Με 156 βουλευτές πλέον η ΝΔ μετά την διαγραφή Πάτση, λόγω των αποκαλύψεων Πολάκη! “Δεν κρίθηκαν επαρκείς οι εξηγήσεις…”

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη του Παύλου Πολάκη για εμπλοκή του γαλάζιου βουλευτή Γρεβενών, Ανδρέα Πάτση, σε business με τα κόκκινα δάνεια η ΝΔ αναγκάστηκε να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Παράλληλα “προστατεύει” έτσι τον πιο “πολύτιμο” για το Μαξίμου Κυρ Πιερρακάκη, για τον οποίο επίσης νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητησει την αποπομπή του, με αφορμή την εμπλοκή και των ΕΛΤΑ με την εταιρεία Πάτση!

– Διαβάστε: Καλείται για εξηγήσεις στην ΚΟ της ΝΔ ο Ανδρέας Πάτσης μετά τις νέες αποκαλύψεις Πολάκη!

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Πάτσης ο οποίος κλήθηκε απολογία από τον γενικό γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Ιωάννη Μπούγα έδωσε εξηγήσεις, οι οποίες δεν κρίθηκαν επαρκείς. «Τέτοιους είδους συμπεριφορές δεν χωρούν στη Ν.Δ.» σχολιάζουν οι ίδιες πηγές.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Πάτσης αγόρασε το 2011 μέσω της εταιρείας του δάνεια από την Τράπεζα Πειραιώς για 4.300.000 ευρώ, αξίας 62.771.892 ευρώ.

Μάλιστα, το ποσό φαίνεται ότι καταβλήθηκε με μετρητά από την εταιρεία, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη, μέχρι σήμερα δεν έχει δημοσιευθεί ισολογισμός στο ΓΕΜΗ.

Πού βρήκε τα 4.000.000 ευρώ η εταιρία του Πάτση; Την ώρα που χιλιάδες Ελληνες πέφτουν θύματα της τραπεζικής αναλγησίας και χάνουν τα σπίτια τους ακόμα και για μικρής αξίας χρέη, η Ν.Δ. εξακολουθεί να διατηρεί στις τάξεις της έναν βουλευτή ο οποίος «διαπρέπει» στον χώρο των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ως μέτοχος μεγάλης εισπρακτικής εταιρίας.

Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά, που ακόμα μια φορά κοιτά να ξεφορτωθεί τον “μουτζούρη” από πάνω του, είναι βαριά εκτεθειμένοι απέναντι στον ελληνικό λαό που βλεπει τα σπίτια του να βγαίνουν στον πλειστηριασμό από εισπραχτικές εταιρείες, καθώς ήταν οι αποκαλύψεις του Παύλου Πολάκη και όχι όσα έπραττε όλα αυτά τα χρόνια εν γνώσει της ηγεσίας του κόμματος και της κυβέρνησης, που αποτέλεσαν την αιτία της διαγραφής του πρώην «γαλάζιου» βουλευτή Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *