Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ραγδαίες εξελίξεις ! Η Φώφη “καθαίρεσε” τον Ανδρέα Λοβέρδο από Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο! Στη θέση του ο Μιχάλης Κατρίνης

Ραγδαίες εξελίξεις ! Η Φώφη “καθαίρεσε” τον Ανδρέα Λοβέρδο από Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο! Στη θέση του ο Μιχάλης Κατρίνης

“Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης“.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με μία αιφνιδιαστική κίνηση καθαίρεσε τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος.

Σύμφωνα με πηγές η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κάλεσε στο γραφείο της στη μια το μεσημέρι τον βουλευτή και πρώην υπουργό και τον ενημέρωσε για τη συγκεκριμένη απόφαση της. Το ραντεβού δεν κράτησε πάνω από 3 λεπτά, και ο Ανδρέας Λοβέρδος φέρεται ενοχλημένος να της απάντησε σε έντονο ύφος: «Αν αυτό νομίζεις ότι κανει καλο στην παράταξη, κάνε όπως νομίζεις».

Η απόφαση αυτή της προέδρου του ΚΙΝΑΛ συνδέεται με τις πληροφορίες που θέλουν τον Ανδρέα Λοβέρδο να είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος στο προσεχές συνέδριο που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η απομάκρυνση του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζεται από ένα-δυο μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ, αναμένεται να επιταχύνει τις διεργασίες για μία σύγκρουση για την ηγεσία του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ένας εκ των στελεχών του ΚΙΝΑΛ που είναι αντίθετος σε οποιασδήποτε σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο πλαίσιο αυτο ιδιαίτερη σημασία έχει και η αντικατάστασή του από τον Μιχάλη Κατρίνη που είναι από τους υποστηρικτές ενός προοδευτικού μετώπου και ασκεί έντονη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Leave a Reply

12 − 7 =

Top