Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Ξύλο” από ΣΥΡΙΖΑ για το εσπευσμένο άνοιγμα των εμπορικών κέντρων: Ας πει πάλι ο Μητσοτάκης πόσο νοιάζεται για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα ενώ κρατάει κλειστά τα μικρά μαγαζιά της εστίασης

“Ξύλο” από ΣΥΡΙΖΑ για το εσπευσμένο άνοιγμα των εμπορικών κέντρων: Ας πει πάλι ο Μητσοτάκης πόσο νοιάζεται για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα ενώ κρατάει κλειστά τα μικρά μαγαζιά της εστίασης

Την απόφαση της κυβέρνησης που ανακοίνωσε μετά βαΐων και κλάδων ο Άδωνις Γεωργιάδης για άνοιγμα άρον άρον των μεγάλων εμπορικών κέντρων και πολυκαταστημάτων από τη Δευτέρα, 2 εβδομάδες νωρίτερα από τον προγραμματισμό, σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως η αρμόδια επιτροπή έκρινε ότι η επιδημιολογική πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα επιτρέπει το άνοιγμα των πολυκαταστημάτων σε αυτήν την ημερομηνία. «Ο ιός δεν έχει εξαφανιστεί, αλλά κάθε μέρα γίνεται και πιο αδύναμος», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι όσο βελτιώνεται η κατάσταση από την υγειονομική πλευρά, τόσο «θα πηγαίνουμε καλύτερα και οικονομικά». «Η επιστροφή στην κανονικότητα γίνεται με ταχύτητα», δήλωσε.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για “άλλο ένα κρούσμα κραυγαλέας αντίφασης” αφού ανοίγουν τα μεγάλα πολυκαταστήματα “γνωστών επιχειρηματικών συμφερόντων” αλλά μένουν “κλειστά μικρά καταστήματα εστίασης με εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους. Εκεί που προφανώς ο κορωνοϊός κολλάει“.

Αναλυτικά το σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ:

Άλλο ένα κρούσμα κραυγαλέας αντίφασης στα πολλά μέτρα και σταθμά της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση μετά τη καραντίνα:

Τη Δευτέρα ανοίγουν άρον – άρον τα μεγάλα πολυκαταστήματα, γνωστών επιχειρηματικών συμφερόντων, όπου μάλλον δεν κολλάει ο κορωνοϊός.

Την ίδια ώρα, όμως, παραμένουν κλειστά και στο έλεός τους, τα μικρά καταστήματα εστίασης με εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους.

Εκεί που προφανώς ο κορωνοϊός κολλάει, τουλάχιστον μέχρι και την 1η Ιουνίου.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να μας πει και πάλι πόσο νοιάζεται για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα…

2 thoughts on ““Ξύλο” από ΣΥΡΙΖΑ για το εσπευσμένο άνοιγμα των εμπορικών κέντρων: Ας πει πάλι ο Μητσοτάκης πόσο νοιάζεται για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα ενώ κρατάει κλειστά τα μικρά μαγαζιά της εστίασης

Leave a Reply

twelve − seven =

Top