Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Ξεφωνίζει” Γεννηματά για Μητσοτάκη ο Πολάκης: “Οδηγεί το ΚΙΝΑΛ στην αγκαλιά του Κυριάκου γιατί … μαζί θα τα ξαναφάνε “

“Ξεφωνίζει” Γεννηματά για Μητσοτάκη ο Πολάκης: “Οδηγεί το ΚΙΝΑΛ στην αγκαλιά του Κυριάκου γιατί … μαζί θα τα ξαναφάνε “

“Πυρά” κατά τςη ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε ο αν Υπ Υγείας Παύλος Πολάκης μετά τη συνέντευξη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ σε κανάλι, στην οποία γνωστοποιησε οτι “μετά τις εκλογές το ΚΙΝΑΛ θα κάνει ότι μπορεί για να καταργηθει η απλη αναλογική και να μην μένει η χώρα ακυβέρνητη”, όπως ισχυρίζεται! Πιο συγκεκριμένα αποκαλώντας το ΚΙΝΑΛ «πρώην ΠΑΣΟΚ με άλλο ΑΦΜ» … ο Παύλος Πολάκης επιτεθηκε στην ηγεσία του κατηγορώνατς οτι εχουν ενταχθει πλήρως στην υπηρεσία του Μητσοτάκη και δεν κρατανε πλέον ουτε τα … προσχήματα!

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Από Γεννηματά, Σκανδαλίδη και Λοβέρδο μάθαμε πως το ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ με άλλο ΑΦΜ) θα κάνει ο,τι μπορεί για να καταργηθεί η απλή αναλογική για να έχουμε σταθερότητα στη χώρα !!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΩΤΟ :

Δουλεύουν για το Μητσοτάκη χωρίς να κρατάνε ούτε τα προσχήματα πλέον

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:

Το σενάριο “διώξαμε το Βενιζέλο για να γίνουμε το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ της δημοκρατικής αντιδεξιές παράταξης” με αυτές τις δηλώσεις διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη…. Είτε με Βενιζέλο είτε χωρίς η Φώφη Γεννηματά οδηγεί το ΚΙΝΑΛ στην αγκαλιά του Κυριάκου γιατί “μαζί ΘΑ τα ξαναφάνε”….(40 δις ειν´ αυτά)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΡΙΤΟ :

Λογαριάζετε χωρίς το ξενοδόχο …»

Leave a Reply

nine − 3 =

Top