Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Βρωμάει” φασισμό η κανονικότητα Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη: Αστυνομικοί εισέβαλαν σε κινηματογράφο για να βγάλουν έξω ανήλικους που έβλεπαν με τους γονείς τους το Joker!

“Βρωμάει” φασισμό η κανονικότητα Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη: Αστυνομικοί εισέβαλαν σε κινηματογράφο για να βγάλουν έξω ανήλικους που έβλεπαν με τους γονείς τους το Joker!

Σε μία κίνηση που γυρνάει την Ελλάδα της κανονικότητας και της αριστείας που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση στη δεκαετία του ’50 και του ’60, στην εποχή που ξυρίζανε γουλί τους τεντιμπόιδες και τους διαπόμπευαν στους δρόμους προχώρησε η Αστυνομία που τελεί υπό την αιγίδα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με καταγγελίες, αστυνομικοί εισέβαλαν στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ επί της οδού Πατησίων, στην Κυψέλη, για να βγάλουν έξω από την αίθουσα που προέβαλε την ταινία Joker ανήλικους και μάλιστα μαζί με τους γονείς τους, όσοι συνοδεύονταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, το γεγονός επιβεβαιώνεται από το γειτονικό αστυνομικό τμήμα της οδού Θήρας, το οποίο ωστόσο προσπαθεί για την ώρα να υποβιβάσει τη σπουδαιότητα του συμβάντος κάνοντας λόγο για δύο αστυνομικούς που πήγαν στο χώρο του κινηματογράφου.

Ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για τουλάχιστον δέκα αστυνομικούς που συμμετείχαν στην πρωτοφανή για τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, επιχείρηση, ενώ κατά την απομάκρυνση των ανηλίκων επικράτησε αναστάτωση και ένταση καθώς πολλά παιδιά έκλαιγαν για την απροσδόκητη αυτή εξέλιξη της βραδιάς τους.

Σύμφωνα με το ethnos.gr άλλες πληροφορίες το ίδιο ακριβώς συνέβη και το Σάββατο στον κινηματογράφο Village, έπειτα από καταγγελία προς το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Και σε αυτή την περίπτωση αστυνομικοί πήγαν στο σινεμά, διέκοψαν την προβολή της ταινίας και έβγαλαν εκτός της αίθουσας ανηλίκους οι οποίοι παρακολουθούσαν την ίδια ταινία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και οι δύο καταγγελίες φέρονται να έγιναν από υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού, ο οποίος ειδοποίησε τον εισαγγελέα για να μπορεί να διακοπή η προβολή της ταινίας. Από το υπουργείο Πολιτισμού, πάντως, αρνούνται οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό.

Η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφέρει ότι: «διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή στις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν σε κινηματογραφικές αίθουσες.

Δεδομένου ότι στην είδηση φέρεται ότι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσαν για την παρουσία ανηλίκων στις αίθουσες προβολής, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε εντολή να εξακριβωθεί εάν πράγματι οι φερόμενες πληροφορίες αληθεύουν.

Σε περίπτωση που εξακριβωθεί ότι οι καταγγέλλοντες είναι πράγματι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΑ, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα διαδικασίες».

Ακολουθούν αναρτήσεις διαφόρων χρηστών του Facebook:

«Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως καταγγέλλει η Α.Β., 20 Εκαμίτες με αυτόματα εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ, που προβαλλόταν ο Joker, για να μαζέψουν τα ανήλικα, που παρακολουθούσαν την ταινία ύστερα από καταγγελία …

Ούτε η Χούντα δεν είχε αποτολμήσει κάτι ανάλογο!!!

Με όπλα μεσα σε κινηματογράφο για τα 15άχρονα;;;;;

Τα τανκς θα κατεβάσετε σε μια μαχητική διαδήλωση;

Ξεφτίλες!!!»

2 thoughts on ““Βρωμάει” φασισμό η κανονικότητα Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη: Αστυνομικοί εισέβαλαν σε κινηματογράφο για να βγάλουν έξω ανήλικους που έβλεπαν με τους γονείς τους το Joker!

Leave a Reply

two × two =

Top