Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Βόμβα” από τα “Παραπολιτικά”(Κουρτάκης): “Μητσοτάκης και μια διαφημιστική δημιούργησαν την εφημερίδα “Φιλελεύθερος”…”! Μήπως να γίνει μια Εξεταστική στη Βουλή;

“Βόμβα” από τα “Παραπολιτικά”(Κουρτάκης): “Μητσοτάκης και μια διαφημιστική δημιούργησαν την εφημερίδα “Φιλελεύθερος”…”! Μήπως να γίνει μια Εξεταστική στη Βουλή;

Την ώρα που η ΝΔ προχωρά στη σύσταση Εξεταστικής Προανακριτικής Επιτροπής για το Νίκο Παππά, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να έχει τελεστεί το αδίκημα της “δωροληψίας υπέρ τρίτου” κατά τη διάρκεια του πρώτου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016, υιοθετώντας πλήρως το αφήγημα του επιχειρηματία Χρ. Καλογρίτσα που είχε αποκλειστεί τελικά από το διαγωνισμό, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του Γιάννη Κουρτάκη, γνωστού για την στήριξή του στο Μαξίμου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπολύει μια “βόμβα”!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ο “Φιλελεύθερος”, εφημερίδα που στήριξε (και στηρίχτηκε) το κόμμα της ΝΔ και την άνοδο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξουσία και που ανέστειλε εδώ και μερικούς μήνες την έκδοσή της, φτιάχτηκε σε συνεργασία με το γραφείο του κ. Μητσοτάκη και μια διαφημιστική εταιρεία “με σκοπό να αποτελέσει το “ευαγγέλιο” του προέδρου Κυριάκου”, όπως αναφέρεται!

Ακόμα λοιπόν κι αν το εγχείρημα – παρά τα πολλά εκατομμύρια – όπως αναφέρεται, απέτυχε, το ερώτημα που γεννάται είναι:

“Μήπως – με βάση το σκεπτικό με το οποίο παρέπεμψαν σε Εξεταστική το Νίκο Παππά – να γίνει μια Προανακριτική και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρωθυπουργό;”

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

12 − 8 =

Top