Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Τραγέλαφος” στην ΕΡΤ! Εσωτερικη οδηγία Καφαράκη εκ των υστέρων … μετά το άγριο “ξεφωνητό”

“Τραγέλαφος” στην ΕΡΤ! Εσωτερικη οδηγία Καφαράκη εκ των υστέρων … μετά το άγριο “ξεφωνητό”

Τρέχουν και δε φτάνουν στην ΕΡΤ μετά τα απανωτά φάουλ με τους φοιτητές της ΔΑΠ, καθώς τα κομματικά τους στοιχεία κρυβόταν επιμελώς.Μετά και το τελευταίο περιστατικό με τον ΔΑΠίτη «αιώνιο» φοιτητή, θέμα που ανέδειξε το avgi.gr, ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ, Φώτης Καφαράκης μοίρασε εσωτερική οδηγία το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με το documentonews.gr, στην οδηγία αναφέρεται: «Καθώς το τελευταίο διάστημα ασκείται κακόβουλη και άδικη κριτική με αφορμή παραλείψεις στα σούπερ, παρακαλώ να επισημάνετε σε όλους (αρχισυντάκτες και συντάκτες δελτίων και εκπομπών) πως όταν εμφανίζεται οποιοδήποτε στέλεχος με κομματική ιδιότητα, αυτή θα πρέπει να αναφέρεται στα σούπερ (και στα on, εφόσον πρόκειται για καλεσμένο σε εκπομπή)».

ΕΡΤ οδηγία

Πηγή: avgi.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

17 + eight =

Top