Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Το νομικό τμήμα του ΟΡΕΝ του ετοιμάζει τα πρέποντα”: Η ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ για τον τύπο που προσποιήθηκε το δημοσιογράφο και έβρισε υπάλληλο φαρμακείου (vid)

“Το νομικό τμήμα του ΟΡΕΝ του ετοιμάζει τα πρέποντα”: Η ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ για τον τύπο που προσποιήθηκε το δημοσιογράφο και έβρισε υπάλληλο φαρμακείου (vid)

Ανακοίνωση έβγαλε το ΟΡΕΝ με αφορμή βίντεο που κυκλοφορεί στα social media με άντρα που βρίζει υπάλληλο φαρμακείου και υποστηρίζει ότι είναι δημοσιογράφος του καναλιού. Ο άνδρας έχει τραβήξει και έχει αναρτήσει ο ίδιος το βίντεο στο οποίο αντιμετωπίζει με χυδαίο τρόπο υπάλληλο φαρμακείου, την οποία μαγνητοσκοπεί χωρίς την άδειά της και μάλιστα καταγράφει και το πρόσωπό της, ενώ όταν του ζητάει το όνομα του την ειρωνεύεται απαντώντας της “Αλέξανδρος Ωνάσης”.

Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού. Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς“, αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι, ενώ παρόμοια ήταν και η αντίδραση του διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο συγκεκριμένος… ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο του OPEN δεν θα μπορούσε να περάσει (πηγή: ethnos.gr).

Ο Τέρενς Κουίκ, που είναι μέλος του ΔΣ του καναλιού, σχολίασε το γεγονός στο twitter ξεκαθαρίζοντας ότι “Ο τύπος αυτός ΔΕΝ είναι δημοσιογραφος του ΟΡΕΝ. Και δεν θα μπορούσε να είναι”, ενώ σε νεότερη ανάρτησή του σχολιάζει ότι “αυτός ο Τύπος έχει παραβιάσει σημαντικά άρθρα του ποινικού κώδικα. Το Νομικό Τμήμα του ΟΡΕΝ του ετοιμάζει τα πρέποντα”.

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top