Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Το 10 το καλό” … και στις προκλήσεις ο Βασίλης Τσιάρτας: “Μήπως ο κορονοϊός δεν κολλάει στις πορείες λόγω… μπόχας;”

“Το 10 το καλό” … και στις προκλήσεις ο Βασίλης Τσιάρτας: “Μήπως ο κορονοϊός δεν κολλάει στις πορείες λόγω… μπόχας;”

Νέες αντιδράσεις προκαλεί χυδαίο σχόλιο του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή, Βασίλη Τσιάρτα, σε ανάρτησή του στα social media.
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο ζήτημα του κορωνοϊού και σχετικά με το αν θα έπρεπε να γίνονται διαδηλώσεις, κάνοντας έμμεση αναφορά στη συγκέντρωση στο Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής πριν από λίγες εβδομάδες.

Το ύφος της ανάρτησής του ήταν ξανά ειρωνικό, γράφοντας: «Μήπως ο COVID-19 δεν κολλάει στις διαδηλώσεις κ στις πορείες εξαιτίας της υπερβολικής μπόχας;».

Επίσης, αναφέρθηκε και στη διαφυγή του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, αναφέροντας: «Υποκριτές για άλλη μια φορά», ως απάντηση σε δημοσίευμα σχετικά με την κόντρα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον Παππά.

Υπενθυμίζεται πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με αφορμή την καταδίκη της Χρυσής Αυγής από την Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε λόγο για ημέρα υποκρισίας.

Πηγή: newpost.gr

One thought on ““Το 10 το καλό” … και στις προκλήσεις ο Βασίλης Τσιάρτας: “Μήπως ο κορονοϊός δεν κολλάει στις πορείες λόγω… μπόχας;”

  1. Το πρόβλημα Βασίλη Τσιάρτα είναι η υπερβολική μπόχα του μυαλού σου. Και δεν αφαιρείται ούτε με σαπούνι ούτε με αποσμητικό. Δεν θα σου προτείνω λύση, έχεις αργήσει για κάτι τέτοιο. Θα μείνεις λοιπόν με αυτή την μπόχα στο μυαλό, χαρακτηριστική για να διακρίνεσαι μέσα στο πλήθος και να ξεχωρίζεις, αγράμματε φασιστάκο, από ανθρώπους του μεροκάματου που ευωδιάζουν τίμιο ιδρώτα.

Leave a Reply

five + 1 =

Top