Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Πετσοκόβει” Αντιδήμαρχο – Μπακογιάννη η Ακρίτα: Να κοκορεύεσαι δημοσίως ότι σου λείπει το Μπάντεν Μπάντεν είναι η επιτομή της καραβλαχιάς – Εξαίρετος κριτής χαρακτήρων ο δήμαρχος

“Πετσοκόβει” Αντιδήμαρχο – Μπακογιάννη η Ακρίτα: Να κοκορεύεσαι δημοσίως ότι σου λείπει το Μπάντεν Μπάντεν είναι η επιτομή της καραβλαχιάς – Εξαίρετος κριτής χαρακτήρων ο δήμαρχος

Με ένα δηκτικό σχόλιο αναφέρθηκε στον λογαριασμό της στο facebook η Έλενα Ακρίτα στον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων που ζει το προσωπικό του δράμα στην καραντίνα αφού του λείπει η…Aston Martin του και το σπίτι του στο Μπάντεν Μπαντεν αλλά και στον Δήμαρχο Μπακογιάννη που τον επέλεξε.

Η ανάρτησή της:

Δεν χρεώνουμε τίποτα στον κ. Μακρόπουλο που δεν τον ξέραμε κι από χτες. Προφανώς τόσος είναι, τόσο καταλαβαίνει, τόσα γράφει.

Ο κ. Μπακογιάννης όμως; Που τον έκανε κι αντιδήμαρχο;

Αν θυμηθούμε δε και τις άλλες αντιδημάρχους του, την Αλεξία Έβερτ και την Κατερίνα Γκαγκάκη, διαπιστώνουμε πως ο Μπακογιάννης εκτός από ευφάνταστος και οραματικός δήμαρχος, είναι και εξαίρετος κριτής χαρακτήρων.

Εντίτ. Το να κοκορευεσαι δημοσίως ότι σου λείπει το Μπάντεν Μπάντεν και η Αστον Μαρτιν είναι η επιτομή της καραβλαχιάς όπως την ξέρουμε κι όπως την αγαπήσαμε.

Leave a Reply

5 × two =

Top