Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Ο Αύγουστος επιφυλάσσει για εμάς λιγότερες παραλίες και περισσότερες ασχολίες” είπε ο Μητσοτάκης στους υπουργούς του και πήγε για μπάνιο στο Μαράθι

“Ο Αύγουστος επιφυλάσσει για εμάς λιγότερες παραλίες και περισσότερες ασχολίες” είπε ο Μητσοτάκης στους υπουργούς του και πήγε για μπάνιο στο Μαράθι

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε θέση να πούμε ότι αυτή τη σημαντική επιτυχία την διαδέχεται μία άλλη πρόκληση: Για να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα λεπτό. Εάν λοιπόν για τους περισσότερους συμπολίτες μας η τελευταία μέρα του Ιουλίου είναι η πρώτη μέρα των διακοπών τους, ο Αύγουστος επιφυλάσσει για εμάς λιγότερες παραλίες και περισσότερες ασχολίες» τόνισε απευθυνόμενος προς τους υπουργούς του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο την Παρασκευή που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όπως μεταφέρει το newpost.gr, ο πρωθυπουργός, για να μην υπάρχουν τυχόν παρανοήσεις, κλείνοντας την ομιλία του, επανέλαβε το μήνυμά του για ολιγοήμερες διακοπές: «Η ευχή μου -να το τονίσω αυτό- για καλό καλοκαίρι εξακολουθεί να ισχύει. Συνδυάζεται με το κάλεσμα για καλή δουλειά, το οποίο δεν θα το αφήσουμε να το διακόψουν λίγες μέρες διακοπών που πιστεύω ότι όλοι μας δικαιούμαστε μετά από έναν εξαντλητικό πρώτο χρόνο».

Στις λίγες ημέρες διακοπών του πρωθυπουργού δεν περιλαμβάνονται μάλλον το σύντομο ταξίδι του το προηγούμενο σαββατοκύριακο στην Αντίπαρο, όπου βρέθηκε και με το ζεύγος Τομ Χανκς-Ρίτα Γουίλσον για να τους δώσει τα ελληνικά τους διαβατήρια προτού πάρει το ελικόπτερο για Επίδαυρο για να δει, στο πλαίσιο των πρωθυπουργικών του καθηκόντων κατά Πέτσα, τους Πέρσες.

Για αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα στο Μαράθι για μπάνιο, όπως μεταδίδεται πανταχόθεν, με τη σύζυγο και τον γιο του, για να κάνει τις βουτιές του και να κολυμπήσει λέει από το Μαράθι ως το Λουτράκι όπως κάνει όποτε επισκέπτεται την αγαπημένη παραλία της οικογένειας Μητσοτάκη.

Μάλιστα το in.gr, υπενθυμίζει ότι ο πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, στα μέσα Ιουνίου για το άνοιγμα του τουρισμού της χώρας, ότι πρόκειται να ακολουθήσει τις συνήθειες χρόνων. Να φύγει για λίγες ημέρες τον Αύγουστο (κατά πάσα πιθανότητα το χρονικό διάστημα από 8 έως και 16 Αυγούστου) μεταβαίνοντας στα πάτρια εδάφη, στα Χανιά, προκειμένου να δει γνωστούς και φίλους αλλά και να κάνει τα μπάνια του.

Επίσης πριν λίγες ημέρες, στις 23 Ιουλίου, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντούσε τους πολιτικούς αρχηγούς για το θέμα της έντασης στα ελληνοτουρκικά, συνομιλώντας με δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν αν θα μπορέσουν να πάνε διακοπές λόγω των εξελίξεων στα ελληνοτουρκικά, είχε απαντήσει χαρακτηριστικά: «Βεβαίως να πάτε διακοπές. Ακόμα και στο Καστελόριζο», ενώ πρόσθετε «κι εγώ θα πάω. Στις 6 Αυγούστου, θα είμαι στη Χάλκη για τα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας». (πηγή)

Άρα έχει βγει το πρόγραμμα των διακοπών του Αυγούστου. Αλίμονο σε μας…

Leave a Reply

9 + 11 =

Top