Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Μητσοτάκης ακούει;” αναρωτιέται ο Γ.Χριστοφορίδης όταν ο Άδωνις δηλώνει ξεπλυματικά ότι “η Novartis μπορεί να δίνει λεφτά σε γιατρούς και πολιτικούς αλλά σώζει και ζωές” (vid)

“Μητσοτάκης ακούει;” αναρωτιέται ο Γ.Χριστοφορίδης όταν ο Άδωνις δηλώνει ξεπλυματικά ότι “η Novartis μπορεί να δίνει λεφτά σε γιατρούς και πολιτικούς αλλά σώζει και ζωές” (vid)

Πρέπει να καταλάβετε ότι εταιρείες όπως η Novartis μπορεί να δίνουν λεφτά σε γιατρούς και πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους αλλά σώζουν και ανθρώπινες ζωές“.

Στο “πρόγραμμα για τα ευαίσθητα” έβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης την υπόθεση Novartis μιλώντας στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που παρουσίασε η ελβετική τηλεόραση, παραβλέποντας τη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας που αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα ότι είναι σκευωρία του Παπαγγελόπουλου.

Ο Γιώργος Χριστοφορίδης σε ανάρτησή του ποστάρει το απόσπασμα με αυτή τη δήλωση του  Άδωνι Γεωγιάδη, πρώην Υπουργού Υγείας και νυν Υπουργού Ανάπτυξης και ρωτάει ευθέως τον πρωθυπουργό: “ακούσατε τι είπε ο υπουργός σας; για πείτε μας συμφωνείτε;”

Ολόκληρη η ανάρτηση και το βίντεο του Γιώργου Χριστοφορίδη:”Επιχείρηση «ξεπλένω τη Novartis», δια στόματος Αδωνι Γεωργιάδη.
κ. Μητσοτάκη, ακούσατε τι είπε ο υπουργός σας για τη Novartis; Για πείτε μας… συμφωνείτε; Για να μην τον έχετε ήδη διώξει, μετά από αυτή τη δήλωση, μάλλον θα συμφωνείτε μαζί του”.

Leave a Reply

three × 5 =

Top