Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Κράξιμο” Δούρου σε Πατούλη-Χαρδαλιά για τα οχήματα της Πυροσβεστικής: Πρώτα τα απαξίωναν, τώρα τα παραδίδουν

“Κράξιμο” Δούρου σε Πατούλη-Χαρδαλιά για τα οχήματα της Πυροσβεστικής: Πρώτα τα απαξίωναν, τώρα τα παραδίδουν

Με μία αρκετά αιχμηρή ανάρτηση η πρώην Περιφερειάρχης βγάζει στην “αναφορά” την υποκρισία Πατούλη-Χαρδαλιά-Χρυσοχοΐδη για την παράδοση στην Πυροσβεστική 35 οχημάτων, η οποία είχε δρομολογηθεί από τη διοίκηση της Δύναμης Ζωής, απόφαση  την οποία προεκλογικά ο σημερινός περιφερειάρχης απαξίωνε.

Συγκεκριμένα έγραψε στο facebook:

Πριν από δύο 24ωρα έγινε η επίσημη τελετή παράδοσης παραλαβής των 35 πυροσβεστικών οχημάτων από την Περιφέρεια Αττικής στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος

Έχει περάσει μόλις ένας χρόνος, όταν προεκλογικά, ο νυν Περιφερειάρχης απαξίωνε τη συγκεκριμένη απόφαση της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής για τη στήριξη με 35 νέα οχήματα της Πυροσβεστικής. Έχουν οι καιροί γυρίσματα. Γιατί ο κ. Nikos Hardalias, που διετέλεσε Περιφερειακός Σύμβουλος του κ. Σγουρού, στο Περιφερειακό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014, γνωρίζει ότι πρόκειται για την υλοποίηση σχετικής απόφαση ύστερα από την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική 14 – 20. Ανάλογες αποφάσεις έχει λάβει η Διοίκηση Ζωής, για την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, τα δημόσια και τα στρατιωτικά νοσοκομεία – είτε μέσω ΕΣΠΑ είτε ίδιων πόρων.
Φυσικά ουδείς αναζητά πολιτικό πολιτισμό, εκεί που αυτός αποτελεί είδος εν ανεπαρκεία.

Όπως άλλωστε δεν αναζητά ηθική τάξη, εκεί όπου αυτή θεωρείται περιττή πολυτέλεια.
Δεν είναι όμως αυτό το (μόνο) θέμα.
Οι κκ Πατούλης, Χαρδαλιάς, ως έμπειροι αυτοδιοικητικοί γνωρίζουν ότι τέτοιες αποφάσεις απαιτούν χρόνο υλοποίησης.
Δεν είναι όμως αυτό το (μόνο) θέμα.
Υπάρχει κάτι που ακόμη και ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – Michalis Chrisochoidis, που δεν έχει εξοικείωση με τα της Αυτοδιοίκησης, αντιλαμβάνεται.
Είναι το θέμα της προσβολής της αίσθησης της τιμής.

Της τιμής που οι άνδρες και οι γυναίκες των σωμάτων της Πυροσβεστικής της Αστυνομίας έχουν, όπως με δίδαξε ο αστυνομικός πατέρας μου, ιδιαίτερα ανεπτυγμένη.

Μια αίσθηση που δεν “τιμάται” αλλά τιμά.
Αυτή την αίσθηση “λέκιασαν” οι γυαλιστερές φωτογραφίες μιας τελετής παραλαβής που δεν πλήγωσε μόνο την αλήθεια…
Αλλά πρόκειται για “ψιλά γράμματα” για εκείνους που το ιλουστρασιόν έχει υποκαταστήσει την τιμή, την ευθύνη, την αξιοπρέπεια.

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

eighteen + 16 =

Top