Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Κεραυνοί” Τζουμάκα: Εκτροφείο διαφθοράς η Β’Αθήνας – “Πλυντήριο ΑΕ” ΠΑΣΟΚ και ΝΔ – Από το 1975 όλοι οι πρωθυπουργοί ήξεραν…

“Κεραυνοί” Τζουμάκα: Εκτροφείο διαφθοράς η Β’Αθήνας – “Πλυντήριο ΑΕ” ΠΑΣΟΚ και ΝΔ – Από το 1975 όλοι οι πρωθυπουργοί ήξεραν…

Το ιστορικό στέλεχος και εκ των ιδρυτικών προσώπων του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας έκανε λόγο για εκτεταμένη διαφθορά την περίοδο του 2000 μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Σκληρό Ροκ” του Σεραφείμ Κοτρώτσου.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε στην απολογία του ο Θόδωρος Τσουκάτος, ο Στέφανος Τζουμάκας τόνισε ότι από το 1975 και μετά όλοι οι πρωθυπουργοί γνώριζαν από πού προέρχονταν τα χρήματα και τόνισε οτι η Β’ Αθηνών υπήρξε “εκτροφείο διαφθοράς”.

Αποκάλεσε, μάλιστα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ “Πλυντήριο ΑΕ” και αναφερόμενος στην σιωπή από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, για όσα είπε ο κ. Τσουκάτος, αναρωτήθηκε αν υπάρχει αυτός ο πολιτικός χώρος.

Σημείωσε, τέλος, πως όταν οι πολιτικές δυνάμεις δεν στηρίζονται στο πρόγραμμα τους, αρχίζουν τα υποστυλώματα και η διαφθορά των στελεχών.

Πηγή: news247.gr

Leave a Reply

4 × one =

Top