Είστε εδώ

“Καρφί” ΣΥΡΙΖΑ για τις χυδαιότητες Καιρίδη: “Σε άλλες εποχές η ΝΔ θα του είχε δείξει ήδη την πόρτα της εξόδου. Σήμερα μπορεί να τον κάνει και κυβερνητικό εκπρόσωπο””

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προκάλεσαν οι χυδαίες δηλώσεις του Δημήτρη Καιρίδη, με την αξιωματική αντιπολίτευση να τονίζει ότι «είχαμε χρόνια να ακούσουμε έναν τέτοιο αντιδραστικό και διχαστικό λόγο».

– Διαβάστε: Απίστευτη προσβολή Καιρίδη ! «Σπατάλη» και «κρίμα» η ψήφος 1,34 εκατ. Ελλήνων στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (ηχητικό)

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «ο κ. Καιρίδης πάνω στον πανικό του επειδή βλέπει ότι δεν θα επανεκλεγεί βουλευτής, στρέφεται ενάντια σε 1,7 εκατομμύρια Έλληνες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ακουστεί.

Σε συνέντευξή του χαρακτήρισε “περιθωριακή ομάδα” την ιστορική ευρωομάδα της Αριστεράς και μίλησε για έδρες «που πετάμε» εξισώνοντας την Χρυσή Αυγή με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Είχαμε χρόνια να ακούσουμε έναν τέτοιο αντιδραστικό και διχαστικό λόγο όπως του κ. Καιρίδη, που αποδεικνύει όμως ποιοι είναι οι πραγματικοί παράγοντες τοξικότητας σήμερα στην πολιτική ζωή».

«Σε άλλες εποχές η Νέα Δημοκρατία θα του είχε δείξει ήδη την πόρτα της εξόδου. Σήμερα, θα μπορούσε άνετα να αναβιβάσει τον γραφικό βουλευτή της σε κυβερνητικό εκπρόσωπο» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας Στο Κόκκινο είχε αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι αλήθεια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στην μικρότερη ομάδα του ευρωκοινοβουλίου. Μια ομάδα εντελώς περιθωριακή, με πάρα πολύ μικρή επιρροή.

Είναι κρίμα πράγματι που οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν επιλέξει, κι αυτό είναι προσωπική μου άποψη, να σπαταλήσουν τις 21 έδρες που έχει χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο για να εκπροσωπηθεί σοβαρά και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της, σε περιθωριακές ομάδες.

Αντί να έχουμε ισχυρή παρουσία στους Φιλελεύθερους, στους Σοσιαλιστές, που είναι μεγάλες ομάδες, πετάμε έδρες, είτε στη Χρυσή Αυγή, είτε στην Ελληνική Λύση, είτε δε ξέρω που αλλού.

Η χώρα μας δεν έχει την πολυτέλεια να έχει πολλές έδρες. Οι άνθρωποι εκεί, πρέπει να παίξουν μεγάλο ρόλο στις εξελίξεις.

Θεωρώ λοιπόν ότι από ένα σημείο και μετά και η επιρροή της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ανήκουν στην μικρότερη ομάδα, είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Αυτοί που κατέβηκαν στις εκλογές με σημαία τους τον Εθνολαϊκισμό δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας. Αυτή είναι δικιά μου άποψη».

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.