Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “H επιτομή της ξεφτίλας η υπόθεση των προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ”! Η δικαίωση του Παύλου Πολάκη, “οι ευθύνες του γνωστού νανογιλεκά και τηλεβιβλιοπώλη” και οι αιχμές για την ανάκριση

“H επιτομή της ξεφτίλας η υπόθεση των προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ”! Η δικαίωση του Παύλου Πολάκη, “οι ευθύνες του γνωστού νανογιλεκά και τηλεβιβλιοπώλη” και οι αιχμές για την ανάκριση

Στη δικογραφία που αφορά στις διώξεις για τους 23 διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ που έφτασε στη Βουλή αναφέρεται ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του, όπου ζητά να συνεκτιμηθεί και να συσχετιστεί η δικογραφία με τα ευρήματα της Εξεταστικής “για τις ευθύνες πολιτικών προσώπων δηλαδή του γνωστού νανογιλεκά, τηλεβιβλιοπώλη και αντιπροέδρου της ΝΔ”.

Μάλιστα χαρακτηρίζει την υπόθεση “επιτομή της ξεφτίλας και του πελατειακού κράτους και βέβαια αποδείχτηκε πως ό,τι αποκάλυψα ήταν αλήθεια” προσθέτει, ενώ αφήνει αιχμές για την καθυστέρηση στην κύρια ανάκριση αφού, αν και υπάρχει, όπως λέει, εδώ και 3 μήνες η εντολή,ο ανακριτής “δεν έχει καλέσει ακόμα τα μη πολιτικά πρόσωπα να απολογηθούν”!

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“Έφτασε στη Βουλή η δικογραφία που αφορα τις διωξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για τα μη πολιτικά πρόσωπα (Πουλής, Θεοφιλάτου, Πολύζου και Σια της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ) που αφορά τους 23 διορισμούς του Άδωνη Γεωργιάδη που είχα αποκαλύψει στη Βουλή το 2016.
Η δικογραφία πρεπει να συνεκτιμηθεί και να συσχετιστεί και με τα ευρήματα της εξεταστικής για το ΚΕΕΛΠΝΟ, για τις ευθύνες πολιτικών προσώπων δηλαδή του γνωστού νανογιλεκά, τηλεβιβλιοπώλη και αντιπροέδρου της ΝΔ ο οποίος διερρήγνυε τα ιμάτια του στην αρχή πως δεν ίσχυαν αυτά και μετά πως ήταν απο χορηγίες της Εστέ Λόντερ.

Τώρα ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ με ατράνταχτα στοιχεία απο τράπεζες και φαίνεται πως ο Γεωργιάδης διόριζε συνεργάτες στο γραφείο του λέγοντας πως δούλευαν σε δομές οροθετικών του ΚΕΕΛΠΝΟ!!! Αυτή η υπόθεση είναι η επιτομή της ξεφτίλας και του πελατειακού κράτους και βεβαια ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
…έπεται συνέχεια… Συναρπαστική…
ΥΓ: ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ γιατί ο Ανακριτής που έχει αναλάβει την κύρια ανάκριση μετα την άσκηση των κακουργηματικών διώξεων ΔΕΝ έχει καλέσει ακόμα να απολογηθούν τα μη πολιτικά πρόσωπα (Πουλής και Σια)  παρά το γεγονός πως έχει στα χέρια του την εντολή της ανάκρισης πάνω απο τρεις μήνες!!!”.

Leave a Reply

Top