Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Φαντάσου τι θα είναι ο τύπος που διόρισαν!!!”: “Σφάζει με το μπαμπάκι” ο Πολάκης το νέο διοικητή στο Νοσοκομείο Κυθήρων που προκάλεσε την παραίτηση της υπεύθυνης της ΝΔ στο νησί!

“Φαντάσου τι θα είναι ο τύπος που διόρισαν!!!”: “Σφάζει με το μπαμπάκι” ο Πολάκης το νέο διοικητή στο Νοσοκομείο Κυθήρων που προκάλεσε την παραίτηση της υπεύθυνης της ΝΔ στο νησί!

Ένα φαρμακερό σχόλιο επεφύλασσε ο Παύλος Πολάκης για το νέο διοικητή του Νοσοκομείου στα Κύθηρα. Συγκεκριμένα, στη σελίδα του στο facebook o πρώην αν.Υπουργός Υγείας έγραψε:

Για το νοσοκομείο Κυθηρων που λέγαμε χθες…..παραίτηση της προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Νεας Δημοκρατίας!!!!! Φαντάσου τι θα ειναι ο τύπος που διόρισαν!!!

Η περίπτωση του νέου διοικητή του Νοσοκομείου των Κυθήρων είναι χαρακτηριστική για τις αντιδράσεις που προκάλεσε ακόμα και στον κομματικό πυρήνα της ΝΔ, με την υπεύθυνη της Νέας Δημοκρατίας στο νησί να υποβάλει την παραίτησή της, διαφωνώντας κάθετα με τον συγκεκριμένο διορισμό.

Η τοποθέτηση του του νέου διοικητή του Τριφύλειου Νοσοκομείου Κυθήρων αποτέλεσε την αφορμή για να εκφραστεί με τον πλέον επίσημο τρόπο η αντίδραση που υπάρχει και στους εσωκομματικούς κόλπους της ΝΔ αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής των νέων διοικητών στα νοσοκομεία. Με επιστολή της η Αδαμαντία Κορώνη, υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κυθήρων της ΝΔ όσο και από σύνδρος του κόμματος εκφράζοντας τη διαφωνία της με την επιλογή του νέου διοικητή στο νοσομείο Κυθήρων.

Η ανακοίνωση της προέδρου της τοπικής της ΝΔ
«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε,

Μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτηση μου από πρόεδρος Δημ. Τ. Ο Κυθήρων καθώς και ως Σύνεδρος του κόμματος, με άμεση ισχύ.

Με σεβασμό στις αξίες της ΝΔ, την προσφορά μου επί δεκαπέντε συναπτά έτη τόσο ως απλός στρατιώτης αλλά και ως εκλεγμένη Πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης Κυθήρων και με γνώμονα πάντα το συμφέρον των συμπολιτών μου υποστηρίζοντας τις αποφάσεις της ηγεσίας, στην παρούσα χρονική στιγμή διαφωνώ κάθετα με την τοποθέτηση του Διοικητή του Τριφύλειου Νοσοκομείου Κυθήρων.

Ευχαριστώ δε από καρδιάς τη βάση της Νέας Δημοκρατίας και τον απλό κόσμο που αν μη τι άλλο όλα αυτά τα χρόνια με στήριξαν με την ψήφο τους τιμώντας με σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο μου όχι άλλη μία υποψήφια αλλά τον δικό τους άνθρωπο.

Με εκτίμηση,

Αδαμαντία Π. Κορώνη»

με πληροφορίες από koutipandoras.gr

Leave a Reply

8 − seven =

Top