Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Έχω μάθει να ζω και με 1.500 ευρώ” δήλωνε η νέα εκλεκτή του Μητσοτάκη (vid) – Μετά μπέρδευε τα “γουναράδικα” με τη “γουνεμπορική” και έτρεχε στις γιορτές μίσους στο Βίτσι

“Έχω μάθει να ζω και με 1.500 ευρώ” δήλωνε η νέα εκλεκτή του Μητσοτάκη (vid) – Μετά μπέρδευε τα “γουναράδικα” με τη “γουνεμπορική” και έτρεχε στις γιορτές μίσους στο Βίτσι

Την εποχή που η ανεργία κάλπαζε, ο κατώτατος μισθός ήταν στα 586 ευρώ μεικτά και για ηλικίες κάτω των 25 ακόμα χαμηλότερα, η τότε βουλευτής της ΝΔ Μαρία Αντωνίου μοιραζόταν το πόσο «σκληραγωγημένη» ήταν, όπως γράφει το altsantiri.gr.

«Εγώ έχω μάθει να ζω ακόμα και με… 1.500 ευρώ», τόνιζε χαρακτηριστικά το 2014 στο τοπικό κανάλι Flash TV, προκαλώντας τότε την έντονη αντίδραση της κοινής γνώμης.

Η Μ.Αντωνίου που προφανώς έδωσε αγώνα για τις οικονομικές “δυσκολίες” που αντιμετώπιζε φρόντιζε πάντως κάθε χρόνο, όπως γράφει το Documento, να μην χάνει τις γιορτές μίσους που γίνονται στο Βίτσι για να γιορτάσουν «την συντριβήν του κομμουνιστοσυμμοριτισμού» και τη σωτηρία της Ελλάδος από τον «σλαυοκομμουνισμό».

Και η κ. Αντωνίου, συμπάσχει με τους κάθε λογής φασίστες και ειδικά της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα αν και το 2013 οι χρυσαυγίτες την είχαν αποδοκιμάσει κατά την κατάθεση στεφάνου, δυο χρόνια μετά εμφανίστηκε αγκαζέ και χαμογελαστή στις γιορτές μίσους με την τότε κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της ΧΑ, Δέσποινα Σβερώνη, όπως σημείωνε το jailgoldendawn.

Η Μ. Αντωνίου, ωστόσο, καθώς στις εκλογές της 7ης Ιουλίου δεν κατάφερε να εκλεγεί στη νέα Βουλή, σήμερα διορίστηκε υπεύθυνη στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, έχει μείνει στην ιστορία και για μία μνημειώδη ομιλία της στη Βουλή, τον Ιούνιο του 2013. Όπως γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, “ήταν εκείνη που βγήκε να απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ για το «ραντεβού στα γουναράδικα», να απαντήσει σε όσους από τους Μαδουραίους και τους νεοκομμουνιστές ονειρεύονται νέους εμφύλιους. Η Μαρία Αντωνίου τους έβαλε στη θέση τους. «Επειδή, ακόμα κάποιοι ονειρεύονται ραντεβού στα γουναράδικα, ως Ελληνίδα και Βουλευτής Καστοριάς, οφείλω να δώσω μία απάντηση» είπε.

Κι έδωσε απάντηση. Σκληρή, πολύ σκληρή, αλλά έπρεπε. Ιδού κατά λέξη, όπως την αντιγράφουμε από το site της: «Αφήστε επιτέλους ήσυχους τους γουναράδες. Κάνουν τη δουλειά τους, είναι από τους τελευταίους παραγωγικούς κλάδους της πατρίδας μας και χρειάζονται την ενίσχυση και την βοήθεια μας. Επιτέλους τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Να κλείσουν όλες οι παραγωγικές μονάδες στη χώρα; Να κλείσουν οι γουνοποιητικές επιχειρήσεις; Ας το πει επιτέλους και να σταματήσει να κρύβεται»”.

2 thoughts on ““Έχω μάθει να ζω και με 1.500 ευρώ” δήλωνε η νέα εκλεκτή του Μητσοτάκη (vid) – Μετά μπέρδευε τα “γουναράδικα” με τη “γουνεμπορική” και έτρεχε στις γιορτές μίσους στο Βίτσι

Leave a Reply

five × 4 =

Top