Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο, σαν να έχει πέσει μία πλάκα πάνω στην υπόθεση” λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Καραϊβάζ – “Μου είπαν να μην ασχοληθώ με την υπόθεση” (vid)

“Δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο, σαν να έχει πέσει μία πλάκα πάνω στην υπόθεση” λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Καραϊβάζ – “Μου είπαν να μην ασχοληθώ με την υπόθεση” (vid)

Στην απουσία οποιουδήποτε στοιχείου σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξι μήνες μετά, αλλά και στην προσπάθεια κάποιων να τον απειλήσουν για να μην ασχοληθεί με την υπόθεση, αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του δημοσιογράφου, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Είχα δεχθεί ένα mail, το οποίο μου ανέφερε κάποιες πληροφορίες και μου είχε πει να μην ασχοληθώ με την υπόθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Απ. Λύτρας. «Είχα ενημερώσει τις αρχές» πρόσθεσε αλλά όπως είπε δεν βρέθηκε ποτέ η προέλευση του μηνύματος.

Μάλιστα για το τι έχει γίνει με τις έρευνες για την δολοφονία του δημοσιογράφου μέρα μεσημέρι στον Άλιμο η κατηγορηματική απάντηση του Απ.Λύτρα ήταν “απολύτως τίποτα”, ενώ πρόσθεσε ότι “μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία. Λες κι έχει πέσει μια πλάκα πάνω από την υπόθεση και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο“.

Μάλιστα όπως ανέφερε μόλις χθες, δέχθηκε email από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι του ζητούν πληροφορίες για το πού βρίσκονται οι έρευνες. «Και όταν τους απάντησα ότι δεν έχουμε καμία απολύτως πληροφόρηση, δεν θέλετε να ξέρετε τι μου απάντησαν οι άνθρωποι», σημείωσε.

με πληροφορίες από avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top