Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πυρά ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση για τον Έβρο! “Να μας απαντήσει η κυβέρνηση “για πόσες δεκάδες μέτρα” υπάρχει ζήτημα στον Έβρο;”..

Πυρά ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση για τον Έβρο! “Να μας απαντήσει η κυβέρνηση “για πόσες δεκάδες μέτρα” υπάρχει ζήτημα στον Έβρο;”..

«Να μας απαντήσει η Κυβέρνηση “για πόσες δεκάδες μέτρα” υπάρχει ζήτημα στον Έβρο; Επαναλαμβάνουμε: Το απόσπασμα της συνέντευξης στην ΕΡΑ του Υπουργού Εξωτερικών για την κατάσταση στον Έβρο αποδίδει με σαφείς όρους είτε αφέλεια, είτε ευκολία προσαρμογής στις πολιτικές της Τουρκίας».

Αυτά επισημαίνει με δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής και Τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής Α. Λοβέρδος και υπογραμμίζει: «Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν αποτελούν έκφραση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

One thought on “Πυρά ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση για τον Έβρο! “Να μας απαντήσει η κυβέρνηση “για πόσες δεκάδες μέτρα” υπάρχει ζήτημα στον Έβρο;”..

  1. Σίγουρα να μας μιλήσει για τα “λίγα δεκάδες” μέτρα η κυβέρνηση! Να μας μιλήσει και ο κύριος Λοβέρδος για τα μποφόρ που είχαν ρίξει την σημαία!!! Ήσαντε δεν ήσαντε, πόσα νάσαντε;;

Leave a Reply

14 + four =

Top