Είστε εδώ
Home > FAQ news > (Ψάχνει μέρος να κρυφτεί ο Ταραντίλης)! Ηχηρό “άδειασμα” στην κυβέρνηση από τον πρόεδρο Αναστασιάδη της Κύπρου: “Ζήτησα εμβόλια από το Νετανιάχου – Δεν είναι θέμα της ΕΕ, η ουσία είναι να χρησιμοποιούνται εμβόλια που έχουν εγκριθεί

(Ψάχνει μέρος να κρυφτεί ο Ταραντίλης)! Ηχηρό “άδειασμα” στην κυβέρνηση από τον πρόεδρο Αναστασιάδη της Κύπρου: “Ζήτησα εμβόλια από το Νετανιάχου – Δεν είναι θέμα της ΕΕ, η ουσία είναι να χρησιμοποιούνται εμβόλια που έχουν εγκριθεί

Ηχηρό άδειασμα στις … “δικαιολογίες” (;…) της κυβέρνησης αλλά και στα ψέματα του νεότευκτου κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Ταραντίλη που ξεκίνησε τη νέα του καριέρα με fake news και “εξυπναδούλες” κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποτελούν οι δηλώσεις σημερα στο ΑΠΕ του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη:

«Έχω έρθει σε επαφή με τον κύριο Νετανιάχου και τον παρακάλεσα να εξετάσει το ενδεχόμενο προμήθειας μίας ποσότητας για την Κυπριακή Δημοκρατία. Θα ερευνήσει τι δυνατότητες υπάρχουν από πλευράς του κράτους του Ισραήλ και εντός των ημερών θα έχουμε την απάντηση». Σε ερώτηση αν κάτι τέτοιο μπορεί να έχει την έγκριση της ΕΕ, ο πρόεδρος Αναστασιάδης απαντά: «Δεν είναι θέμα της ΕΕ. Η ουσία είναι τα οποιαδήποτε εμβόλια να είναι εγκεκριμένα από την ΕΕ».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ. Ταραντίλης είχε σπεύσει να πει ψέματα και να λοιδωρήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα για την πρόταση που μετέφερε στην ΠτΔ, σχετικά με την πατέντα των εμβολίων και την εναλλακτική η χώρα να προχωρήσει σε απευθείας διαπραγματεύσεις με τις εταιρείες παρασκευής εμβολίων παράλληλα με τις κεντρικές της Κομισιόν. Ο κ. Ταραντίλης δήλωσε ότι οι χωρες της ΕΕ είναι δεσμευμένες από την Κομισιόν στις διαπραγματευσεις για τα εμβόλια και μάλιστα απηύθηνε και το ειρωνικό ερώτημα “αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμβουλεύει να παραβούμε την συμφωνία με την Κομισιόν”.

Leave a Reply

4 × five =

Top