Είστε εδώ

Προπαγάνδα… χωρίς σύνορα, σε γνωστό σάιτ της Νεοαριστεράς, από όσους δεν ψήφισαν τα επιδόματα για τις μανάδες και δεν βγάζουν κιχ για το ξεπούλημα των μετοχών του δημοσίου στις τράπεζες

Με τον αγώνα και τις αγωνίες των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας, οι οποίοι έχουν κερδίσει μέχρι σήμερα όλες τις μάχες ενάντια στις ομαδικές απολύσεις του Ομίλου σε βάρος τους, αποφάσισαν να παίξουν κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, για μικροπολιτικούς λόγους.

Οι εργαζόμενοι, με ανακοίνωσή τους, καταγγέλλουν τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, για φωτογραφική ρύθμιση υπέρ του εργοδότη τους, «φυτεμένη» σε τροπολογία με σειρά θετικών διατάξεων για χιλιάδες άλλους εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους (επίδομα μητρότητας σε αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες, χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας σε κατοίκους πληγεισών περιοχών, παράταση παραμονής των ειδικευόμενων νοσηλευτών, κ.ά.). Και ορθώς τον καταγγέλλουν.

Το θέμα είναι πως κάποια μέσα, κλίματος Νέας Αριστεράς, η οποία καταψήφισε την τροπολογία, άρα και τις ρυθμίσεις για τη μητρότητα των αυτοαπασχολουμένων, για την ασφαλιστική ικανότητα των πληγέντων και την παραμονή των ειδικευόμενων νοσηλευτών, βγήκαν να πουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ψήφισε τη ρύθμιση για τον Λαυρεντιάδη».

Θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Δηλαδή, όσα τόσα χρόνια καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, όσους αγώνες έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει στο πλευρό των εργαζομένων των Λιπασμάτων (σ.σ.: για παράδειγμα στις 5/3 έξω από τον Άρειο Πάγο), υπάρχει περίπτωση να τα ξεχάσει ο λαός. Και να εμπιστευτεί την προπαγάνδα… χωρίς σύνορα. Ή όσους τάχθηκαν, μαζί με Βελόπουλο και Κωνσταντοπούλου, κατά των επιδομάτων για τις μανάδες, κατά των πληγέντων, κατά των νοσηλευτών. Ή όσους δεν εμφανίστηκαν καν στην επιτροπή και δεν έχουν βγάλει κιχ για την πώληση των μετοχών του δημοσίου στις τράπεζες.

2 σχόλια στο “Προπαγάνδα… χωρίς σύνορα, σε γνωστό σάιτ της Νεοαριστεράς, από όσους δεν ψήφισαν τα επιδόματα για τις μανάδες και δεν βγάζουν κιχ για το ξεπούλημα των μετοχών του δημοσίου στις τράπεζες

 1. Τελικά θα μας πείτε καθαρά, ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ή όχι υπέρ της τροπολογίας;;;
  Ψήφισε τα επιδόματα αλλά ψήφισε συγχρόνως και τη διάταξη κατά των συμφερόντων των εργαζομένων στα Λιπάσματα;;;
  Δεν γνωρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η τακτική της ΝΔ σε όλα τα νομοσχέδια είναι να βάζει στο ίδιο άρθρο θετικά μέτρα για μερίδα του πληθυσμού και στο ίδιο άρθρο να τσοντάρει και διατάξεις κατά των εργαζομένων κυρίως.
  Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πόσες φορές κατήγγειλε αυτή την τακτική στο παρελθόν και καταψήφιζε έστω και αν υπήρχαν θετικές ρυθμίσεις στο ίδιο άρθρο;;; Τώρα τι συνέβη;;
  Καλά το ΠΑΣΟΚ το κάνει συνέχεια. Εξάλλου η ΝΔ ακολουθεί αυτή την τακτική από την πρώτη στιγμή για να δίνει επιχειρήματα στους πρόθυμους όπως το ΠΑΣΟΚ και τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ (δλδ τους πρόθυμους να εγκλωβιστούν)
  Να τα γράφετε όλα επομένως, για καλύτερη ενημέρωση όσων σας διαβάζουμε.

 2. Α!!! Καλό θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να μην χρησιμοποιεί τα ίδια επιχειρήματα με την ΝΔ για την καταψήφιση τ
  άρθρων και τροπολογιών.
  Γιατί όλο και πιο πολύ της μοιάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *