Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Πρωινός “εμετός” από την Τσιμτσιλή: Οι μετανάστριες που είναι με την κοιλιά στο στόμα μπαίνουν στη βάρκα και δεν τους νοιάζει, ο Έλληνας κάνει προγραμματισμό…(vid)

Πρωινός “εμετός” από την Τσιμτσιλή: Οι μετανάστριες που είναι με την κοιλιά στο στόμα μπαίνουν στη βάρκα και δεν τους νοιάζει, ο Έλληνας κάνει προγραμματισμό…(vid)

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα όσα απαράδεκτα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει, αναφορικά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Η παρουσιάστρια της εκπομπή «Happy Day», ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τους μετανάστες για έλλειψη παιδείας. Όπως χαρακτηριστικά είπε «μπορεί να μην έχουν να φάνε, αλλά κάνουν 5-6 παιδιά. Ο Έλληνας την περίοδο της κρίσης με το ζόρι έκανε ένα παιδί και αυτό για να πει έγινε γονιός».

Σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, συνέχισε λέγοντας ότι οι έγκυες μετανάστριες “μπαίνουν με την κοιλιά στο στόμα στη βάρκα και δεν τους νοιάζει. Ο Έλληνας αν δεν κάνει τον προγραμματισμό να σκεφτεί θα έχω να σπουδάσω το παιδί μου, να το ταΐσω, να το ποτίσω, δεν το κάνει”.

Η ίδια είχε πρόσφατα προκαλέσει ξανά σφοδρές αντιδράσεις, όταν ανήρτησε φωτογραφίες από το Αττικό Πάρκο και στη συνέχεια κατήγγειλε μπούλινγκ, όταν αρκετοί αντέδρασαν στα ποστ κάνοντας λόγο για φυλάκιση και εμπορευματοποίηση της άγριας ζωής.

Πηγή: in.gr
βίντεο: luben.tv

2 thoughts on “Πρωινός “εμετός” από την Τσιμτσιλή: Οι μετανάστριες που είναι με την κοιλιά στο στόμα μπαίνουν στη βάρκα και δεν τους νοιάζει, ο Έλληνας κάνει προγραμματισμό…(vid)

  1. Το ζω…ν….που είναι στην τηλεόραση,ποιος ξέρει με ποια μέσα,και μιλάει κιόλας. Που κάποιοι μετανάστες είναι κλάσης ανώτεροι απ’ αυτήν κ την οικογένεια της σε επίπεδο απλώς έτυχε ένας πόλεμος…κοπελιά…αλλά εσύ αν τύχαινε κανένας πόλεμος κ μεταναστευες θα πουλαγες χαρτομάντιλα. Κ τα 3 σου παιδιά που δικαιολογούνται στην Ελλάδα της κρίσης γιατί έχεις άντρα δικηγόρο…ΧΑ ΧΑ…τι θα τα έκανες; σε τέτοια περίπτωση; Άντε πήγαινε καμιά βόλτα για ψώνια κ άσε την κριτική για αυτούς που ξέρουν να μιλάνε. Άντε σουργελα..

Leave a Reply

8 − 1 =

Top