Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Προειδοποίηση Αντώναρου: “Αδιανόητο να συμμετέχει ο εν λόγω εφοπλιστής και στο νέο διαγωνισμό για την άγονη γραμμή της Σαμοθράκης – Γνωστός από το 2008/9 κι ας καμώνονται κάποιοι οτι δεν τον γνωρίζουν”

Προειδοποίηση Αντώναρου: “Αδιανόητο να συμμετέχει ο εν λόγω εφοπλιστής και στο νέο διαγωνισμό για την άγονη γραμμή της Σαμοθράκης – Γνωστός από το 2008/9 κι ας καμώνονται κάποιοι οτι δεν τον γνωρίζουν”

Καίρια επισήμανση από τον πρώην υπουργο της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή για τον βίο και την πολιτελια του γνωστου “γαλάζιου” εφοπλιστή στη Σαμοθράκη. Όπως λέει – και πολύ σωστά – ο Ευάγγελος Αντώναρος “είναι αδιανόητο να συμμετεχει ο εν λόγω εφοπλιστής και στο νέο διαγωνισμό για την ακτοπλοική γραμμή”…

Γράφει ο πρώην υπουργός:

“Το προβλημα της Σαμοθράκης δεν ειναι κάποια …ανωνυμη ακτοπλοική εταιρεία που ξαφνικά αποφάσισε να μην εκτελέσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις.

Ειναι οψιμος…εφοπλιστής που έχει παρελθόν και δεν είναι η πρώτη φορά που τα κάνει μαντάρα. Τον ξέρουμε απο το 2008/9 και έχει…προιστορία απο τη δεκαετία του 90. Φυσικό ότι κάποιοι καμώνονται ότο φεν τον…γνωρίζουν.

Α και κάτι ακόμη: Στο νέο διαγωνισμό για την άγονη γραμμη Σαμοθράκης είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να συμμετέχει ο εν λόγω με οποιαδήποτε μορφή και με οποιοδήποτε όνομα. Για να δούμε.”

2 thoughts on “Προειδοποίηση Αντώναρου: “Αδιανόητο να συμμετέχει ο εν λόγω εφοπλιστής και στο νέο διαγωνισμό για την άγονη γραμμή της Σαμοθράκης – Γνωστός από το 2008/9 κι ας καμώνονται κάποιοι οτι δεν τον γνωρίζουν”

Leave a Reply

4 × 3 =

Top