Είστε εδώ
Home > FAQ news > Προανακριτική: “Άρωμα στησίματος” εις βάρος του Γιάννη Ραγκούση με γαλάζιες διαρροές και χαλκευμένα δημοσιεύματα που αποσύρθηκαν … «άγνοια» Ράικου!

Προανακριτική: “Άρωμα στησίματος” εις βάρος του Γιάννη Ραγκούση με γαλάζιες διαρροές και χαλκευμένα δημοσιεύματα που αποσύρθηκαν … «άγνοια» Ράικου!

Εποχές τρομοκρατίας και χαλκείου μέσω προβοκατόρικων “διαρροών” και χαλκευμενων δημοσιευμάτων με στόχο “δολοφονία χαρακτήρων” εις βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννη Ραγκούση, κατά την εξέλιξη της δεύτερης ημέρας της κατάθεσης της πρώην Εισαγγελέως Διαφθοράς , Ελένης Ράικου.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το documentonews.gr , κατά τη διάρκεια της εξέτασης της μάρτυρος από τον Βασίλη Κεγκέρογλου, η εισαγγελέας Εφετών προσπάθησε να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου εναντίον πολιτικού προσώπου του οποίου το όνομα είχε αποφύγει τα «φώτα» της δημοσιότητας για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο. Ακολουθεί η σχετική στιχομυθία:

Κεγκέρογλου: Θυμάστε τώρα κυρία Ράικου το όνομα από τους παραλήπτες που είχε τις περισσότερες καταβολές; Θυμάστε το εύρος των ποσών προς γιατρούς ή όποιους άλλους;

Ράικου: Ξεκινούσαν από 400 ή 500 € και αυξάνονταν μέχρι τα 1000€ ή και περισσότερα. Σε κάποιους επαναλαμβάνονταν ωστόσο οι καταβολές. Εγώ, πάντως, όταν έφυγα κάλεσα τους συνεργάτες μου και τους είπα να μην σταματήσουν ούτε λεπτό την έρευνα. Μετά είδατε τί έγινε. Είδατε πουθενά στοιχεία; Μόνο για τον άνδρα μου και τους πολιτικούς λένε. Το είπα και πριν, η έρευνα μετατράπηκε σε σκευωρία.

Κεγκέρογλου: Σε αυτή τη λίστα είδατε όνομα πολιτικού;

Ράικου: Ναι είχα δει ένα όνομα και διεύθυνση που ταίριαζε με όνομα Έλληνα πολιτικού αλλά μετά έφυγα από την Εισαγγελία και δεν ξέρω τί έγινε.

Κεγκέρογλου: Το όνομα αυτό ήταν ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα;

Ράικου: Όχι δεν ήταν από τους δέκα.

Σαιτ δημοσιευσαν : «Βόμβα Ράικου και για άλλον πολιτικό που πιθανώς να εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis». !!!

Λίγα λεπτά μετά τη γνωστοποίηση όσων κατέθεσε η Ελένη Ράικου, από τη ΝΔ διέρρεαν πως το ενδέκατο πολιτικό πρόσωπο του σκανδάλου είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης. Οι πληροφορίες έφτασαν στα αυτιά του τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έκανε «ντου» στην Προανακριτική Επιτροπή.

«Ακούστηκε το όνομά μου;» ρώτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την μάρτυρα, η οποία απάντησε αμήχανα: «Δεν είπα εγώ ότι είστε εσείς…». «Μήπως αναφέρεστε στον γιατρό Γιάννη Ραγκούση με έδρα την Παροικιά της Πάρου;» επανήλθε ο Γιάννης Ραγκούσης. «Εγώ δεν είπα ότι είστε εσείς, αλλά ότι το όνομα και η διεύθυνση ταίριαζε σε πολιτικό πρόσωπο…» ανταπάντησε η μάρτυρας, η οποία επειδή τυχαίνει να είναι εισαγγελέας θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτική σε τέτοιου είδους ζητήματα.

Περιέργως πως … αμέσως μετα΄από αυτην την “δοκιμασία” τα ίδια σαιτ εξαφανισνα την προηγούμενη αναρτηση αντικαθιστώνατς βτην με μια νέα: «Για δεύτερη ημέρα καταθέτει η Ράικου για την υπόθεση Novartis».

Leave a Reply

1 × one =

Top