Είστε εδώ

Πολιτικά βοθρολύματα στο δελτίο του ΣΚΑΙ με “άρωμα” προβοκάτσιας: Χυδαιότητες Λάμψια για ΣΥΡΙΖΑ και 17Ν με ανοχή Κοσιώνη που δεν τον διέκοπτε! Οργισμένη τηλεφωνική παρέμβαση Τσαπανίδου!

Ελεεινή δημοσιογραφία απόψε το βράδυ στο δελτίο του ΣΚΑΙ όπου χόρεψαν ανενόχλητα “φαντάσματα” εκτροπής και υπονόμευσης του ομαλού πολιτικού κλίματος προεκλογικά. Κανονικά πρέπει να ζητήσει το βίντεο και ο Εισαγγελέας και το ΕΣΡ…

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε καταρχήν ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν τους εκτελεστές της 17Ν με τον ίδιο να αναφέρει: «Δεν μπορείς να αντιγράφεις ένα κόμμα που είναι ενεργό και να χρησιμοποιείς ως άλλοθι τα ορφανά του Άκη που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και μερικούς άλλους πολιτικούς γενίτσαρους» και συνέχισε: «Δεν μπορούμε να θεωρούμε ότι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζουν με το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα όταν την ίδια ώρα οι ίδιοι άνθρωποι αυτοί είναι που υποστηρίζουν τους εκτελεστές της 17Ν και άλλα παρόμοια. Ο Ανδρέας δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά».

Η Σία Κοσιώνη πάντως τον ρώτησε εκ νέου ότι με τον ίδιο να προσθέτει: «Ορισμένοι εκ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν καθαροί υποστηρικτές καταδικασθέντων για την 17Ν. Δεν είπα το κόμμα».

Βέβαια, ενώ θα έπρεπε ο κ. Λάμψιας να μπει στην θέση του και να τον διακόψουν, του δόθηκε ο χώρος και ο χρόνος να επανέλθει και λίγη ώρα αργότερα στην έκτακτη πολιτική εκπομπή που ακολούθησε του δελτίου.

Μάλιστα εκεί παρενέβει η Πόπη Τσαπανίδου η οποία τόνισε: «Ντρέπομαι να επαναλάβω τους χαρακτηρισμούς που άκουσα. Λυπάμαι πάρα πολύ που αναγκάζομαι να παρέμβω σε μία εκπομπή για ένα λόγο που είναι εξαιρετικά δυσάρεστος και εξαιρετικά προσβλητικός για τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα στελέχη του, απέναντι στους ψηφοφόρους» και συνέχισε:

«Είχατε φιλοξενήσει τον κ. Λάμψια στο δελτίο σας, ακούσατε το σχόλιό του, τον ρωτήσατε για τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε με εξαιρετικά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, τόσο στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα τον αποκάλεσε μίμο του Ανδρέα Παπανδρέου, αυτό που προσπάθησε να σας εξηγήσει ο κ. Τσίπρας που τον είχατε καλεσμένο, τον οποίο ενημέρωσα για τα όσα είχανε γίνει, αλλά δεν πρόλαβε να σας εξηγήσει και τον δεύτερο λόγο για τον οποίο απαίτησε τη συγγνώμη από τον κ. Λάμψια και του ζήτησε να ανακαλέσει το σχόλιο του, δεν ήταν μόνο προσβολή για τον κ. Αλέξη Τσίπρα, ήταν μια προσβολή για όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έχουν γράψει μια ιστορία, έχουν ιστορικές διαδρομές γιατί ο κ. Λάμψιας τους χαρακτήρισε υποστηρικτές των εκτελεστών της 17Ν.

Αυτό είναι εξαιρετικά προσβλητικό και απίστευτα βαρύ και όχι μόνο, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ντροπή».

Σημειώνεται ότι μετά την παρέμβαση Τσαπανίδου, ο Παναγιώτης Λάμψιας όχι μόνο δεν ανακάλεσε το προβλητικό σχόλιο αλλά επέμεινε στη ίδια ρητορική του: «Σε ό,τι αφορά τους υποστηρικτές των εκτελεσθέντων της 17Ν, δεν το λέω εγώ, είναι γεγονός. Έχει συμβεί έχουν γίνει πορείες και έχουν γίνει υποστηρικτικές εκδηλώσεις και ορισμένα του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν σε αυτές. Δεν εννοούσα ότι το έκανε ο κύριος Τσίπρας» ανέφερε.

«Τι ακούνε τα αυτιά των τηλεθεατών που σας παρακολουθούν. Μιλάτε για στελέχη που έχουν δώσει μάχες υπέρ της δημοκρατίας. Στελέχη που δεν ανέχθηκαν, πόσω μάλλον δεν συμβάδισαν με την τρομοκρατία. Είναι συκοφαντικό αυτό που λέτε» τόνισε εκ νέου η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μου ζητάνε να κάνω δήλωση μετάνοιας; Δεν θα την κάνω» απάντησε και συνέχισε: «Δεν συνηθίζω να κάνω μετάνοια για τίποτα. Αυτή ήταν η άποψη μου. Αν δεν σας αρέσει λυπάμαι».

Σημειώνεται ότι στο στούντιο ήταν ο Γιώργος Τσίπρας ο οποίος αποχώρησε καταγγέλλοντας αυτή την χυδαία ρητορική μετά και την απαράδεκτη στάση και τις φωνές κατά του ΣΥΡΙΖΑ του κ. Παναγιώτη Δουδωνή ο οποίος εμφανίστηκε περισσότερο υποστηρικτικός στον Π.Λάμψια ακόμη και από τον Θ.Σκυλακάκη.

«Ούτε μετάνοια θέλω, ούτε κάτι άλλο. Να ανακαλέσετε αυτά που είπατε. Δεν μπορείτε να κάνετε τετοια σχόλια» είπε ο Γ.Τσίπρας στον Π.Λάμψια και αποχώρησε.

Για «βαριά προσβλητική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των στελεχών του» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις του δημοσιογράφου και κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Παναγιώτη Λάμψια, ο οποίος συκοφάντησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως «υποστηρικτές των εκτελεστών της 17Ν», ενώ μίλησε ακόμη για «ορφανά του Άκη» και χαρακτήρισε «μίμο» τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Η προσπάθειά του όμως, να σκεπάσει με λάσπη τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πολιτών που σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ακουμπάν τις ελπίδες τους, στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην Αριστερά, δεν θα περάσει» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, διαμηνύοντας σε όσους ποντάρουν στην τοξικότητα «εμείς θα τους απαντούμε με συγκροτημένο προγραμματικό προοδευτικό λόγο, δημοκρατική δύναμη και ηρεμία».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
Σε μια βαριά προσβλητική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των στελεχών του, προέβη ο δημοσιογράφος και κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ κ. Παναγιώτης Λάμψιας.

Στο κεντρικό δελτίο με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη, συκοφάντησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως «υποστηρικτές των εκτελεστών της 17Ν» και υποτίμησε τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες που τιμούν με την ψήφο και την υποστήριξή τους τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας ότι είναι «γενίτσαροι».

Στο -υποβολιμαίο;- παραλήρημά του ο κ. Λάμψιας, μίλησε ακόμη για «ορφανά του Άκη» και χαρακτήρισε «μίμο» τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η προσπάθειά του όμως, να σκεπάσει με λάσπη τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πολιτών που σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ακουμπάν τις ελπίδες τους, στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην Αριστερά, δεν θα περάσει.

Όσο κάποιοι στον πανικό τους για την επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και την πολιτική αλλαγή, ποντάρουν στην τοξικότητα, εμείς θα τους απαντούμε με συγκροτημένο προγραμματικό προοδευτικό λόγο, δημοκρατική δύναμη και ηρεμία.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *