Είστε εδώ
Home > FAQ news > Πλήρης κάλυψη στην Δούρου από τον Τσίπρα: ” Η ατυχία της ήταν οτι εκλέχτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ …”-” Το καλοκαίρι κανατε αντιπολίτευση της πυρκαγιάς και τώρα κάνετε αντιπολίτευση της πλημμύρας!” (vid)

Πλήρης κάλυψη στην Δούρου από τον Τσίπρα: ” Η ατυχία της ήταν οτι εκλέχτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ …”-” Το καλοκαίρι κανατε αντιπολίτευση της πυρκαγιάς και τώρα κάνετε αντιπολίτευση της πλημμύρας!” (vid)

Μπαζώσατε τα ρέματα με ρουσφέτια δεκαετιών σε κομματικούς Δημαρχους και κομματικά στελέχη ήταν η απάντηση του Πρωθυπουργού στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για την τραγωδία που συνετελέσθη στη Δυτ Αττικη! ” Επιτιθιστε στην Περιφέρειάρχη την κ Δούρου γιατί είχε την ατυχία να εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ! Η Περιφέρεια έχει εγκρίνει και εντάξει στον ΠΕΠ όλα τα αντιπλημμυρικά έργα, που της ζητήθηκαν από Δήμαρχους που δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ”, είπε αναφερόμενος στην “στοχοποίηση” της Περιφερειάρχη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την αντιπολίτευση! Και συνέχισε: ” Εδω και δυο χρόνια κάθε φορα κανετε αντιπολίτευση ζητώντας την παραιτηση και ενός υπουργού! Του κ Τσακαλώτου, του κ Καμμένου, του κ Παππά, του κ Σπίρτζη! Τώρα ζητησατε και την παραίτηση της κ Δούρου! Θα σας πω τι συμβαίνει με εσάς. Πρώτα κάνατε αντιπολίτευση της πυρκαγιάς …τώρα κάνετε αντιπολίτευση της … πλημμύρας! “ … Παράλληλα ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε το σχέδιο για ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία δε βάθος 5ετίας … που μπάινει σε εφαρμογή το αμέσως επόμενο διάστημα …

Η τεράστια καταστροφή στη Δυτική Αττική κατέδειξε, με τον πιο τραγικό τρόπο, τις εγκληματικές και ασυγχώρητες πολιτικές επιλογές δεκαετιών στον τομέα της δόμησης και της χωροταξίας.

Leave a Reply

Top