Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Παύλος Πολάκης: “ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε…” (100 μέρες απλήρωτο το επικουρικό που προσελήφθη στο ΕΚΑΒ. Τα συστημικά ΜΜΕ και βοθροκάναλα ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!)

Παύλος Πολάκης: “ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε…” (100 μέρες απλήρωτο το επικουρικό που προσελήφθη στο ΕΚΑΒ. Τα συστημικά ΜΜΕ και βοθροκάναλα ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!)

Με μια έντονη δόση αγανάκτησης αλλά και πικρης ειρωνίας για τα ΜΜΕ που προστατευουν με πέπλο αποσιώπησης όλα τα “χαΐρια” ακόμα και στον κρίσιμο τομέα της Υγείας, της σημερινής κυβέρνησης – όταν επί θητείας του στο Υπουργείο Υγείας και κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έτρεχαν να καλύψουν με ζωντανές συνδέσεις και να σπεκουλάρουν το παραμικρό – αντέδρασε ο Παύλος Πολάκης στα νέα κατορθώματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στον χώρο της Υγείας εν μεσω μαλιστα κορονοϊού. Αφορμή η αποχή από την εργασία του προχωρά από σήμερα Δευτέρα το προσωπικό του ΕΚΑΒ, διεκδικώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών της τακτικής μισθοδοσίας Ιουλίου και Αυγούστου 2020 καθώς και των υπερωριών και εξαιρεσίμων Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου για το επικουρικό προσωπικό που προσλήφθηκε για την ανταπόκριση στις ανάγκες της επιδημίας COVID-19..

Όπως αναφέρει ο Παύλος Πολάκης το επικουρικό προσωπικό που προσελήφθη στο ΕΚΑΒ παραμένει απλήρωτο εδώ και 100 ημέρες ενώ επικρίνει τα συστημικά ΜΜΕ που δεν λένε τίποτα υπενθυμίζοντας την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα αυτό.

«ΕΜΕΙΣ πληρώναμε στην ώρα τους και αυξήσαμε και 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως τις αμοιβές για εφημερίες – υπερωρίες γιατρών και λοιπού προσωπικού του ΕΚΑΒ, ενισχύοντας και τον προϋπολογισμό του από τον ΕΟΠΥΥ με 13 εκατομμύρια το χρόνο» σημειώνει και καταλήγει:

«ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ…»

ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ!!!!

ΥΓ: 100 μέρες απλήρωτο το επικουρικό που προσελήφθη στο ΕΚΑΒ. Τα συστημικά ΜΜΕ και βοθροκάναλα ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!! Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση για να κάνουμε απευθείας συνδέσεις… (ΕΜΕΙΣ πληρώναμε στην ώρα τους και αυξήσαμε και 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως τις αμοιβές για εφημερίες – υπερωρίες γιατρών και λοιπού προσωπικού του ΕΚΑΒ, ενισχύοντας και τον προϋπολογισμό του από τον ΕΟΠΥΥ με 13 εκατομμύρια το χρόνο, πέρα από τα αλλά, για τις διακομιδές και αεροδιακομιδές)

ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ…”

Με πληροφορίες από Documentonews.gr

Leave a Reply

3 − one =

Top