Είστε εδώ
Home > FAQ news > Παρέμβαση και Ευ. Αντώναρου λίγη ώρα πριν το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: “Εύχομαι και ελπίζω να έχει μεγάλη συμμετοχή. Η Δημοκρατία λειτουργεί και στην πανδημία”

Παρέμβαση και Ευ. Αντώναρου λίγη ώρα πριν το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: “Εύχομαι και ελπίζω να έχει μεγάλη συμμετοχή. Η Δημοκρατία λειτουργεί και στην πανδημία”

Τη δική του παρέμβαση κατα της απαγόρευσης των συναθροίσεων που επέβαλε με αφορμή το σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο η κυβέρνηση αλλά και κατά του νομοσχέδιου των υπουργείων Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη που επαναφέρει για πρώτη φορά μετά τη Χούντα την Αστυνομία στα Πανεπιστήμια, πραγματοποίησε λίγη ώρα πριν την συγκέντρωση, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και Υπουργός Επικρατείας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

“Eυχομαι κ ελπίζω να έχει μεγαλη συμμετοχη το σημερινο πανσπουδαστικο συλλαληλητηριο κατά των αντιδημοκρατικων ρυθμίσεων στην παιδεια.Χωρις ακρότητες.Με δυνατό μήνυμα.Κ με αυτονόητο σεβασμό σε όλους τους κανονες για αποφυγή του συνωστισμού.Η δημοκρατία λειτουργεί κ στην πανδημία.”

Leave a Reply

five × 2 =

Top