Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Παγκόσμια διάκριση για την Αθήνα! Στην 7η θεση των 50 καλύτερων μπαρ του κόσμου το The Clumsies στην οδό Πραξιτέλους!

Παγκόσμια διάκριση για την Αθήνα! Στην 7η θεση των 50 καλύτερων μπαρ του κόσμου το The Clumsies στην οδό Πραξιτέλους!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν όπως κάθε χρόνο τα ονόματα των μπαρ που μπορούν να περηφανεύονται πως ανήκουν στα 50 καλύτερα σε όλο τον κόσμο. Η διάσημη λίστα, The World’s 50 Best Bars, προκύπτει έπειτα από μια ιδιαίτερα προσεγμένη διαδικασία, κατά την οποία περισσότεροι από 500 ειδικοί στο ποτό από όλο τον κόσμο ψηφίζουν για τους χώρους όπου ένας λάτρης των αλκοολούχων μπορούν να απολαύσουν με τον καλύτερο τρόπο το ποτό τους. Μέσα σε αυτή την λίστα των καλύτερων του κόσμου, στην 7η μάλιστα θέση, φιγουράρει ένα αθηναικό στέκι.

Το “απαιτητικό” The Clumsies στην οδό Πραξιτέλους, ένα γνωστό και αγαπημένο, αν και για πολύ ψαγμένους…, downtown bar στο κέντρο της πόλης, με πολύ στυλ, πολύ και καλό κοσμο, απαιτητικά κοκτέιλ και ευαίσθητους ουρανίσκους για τις ιδιαίτερες γεύσεις του, κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία στο παγκόσμιο libro d oro των μπαρ! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στην μπάρα του φιλοξενεί καθημερινά, και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, πολλούς ξένους επισκέπτες, που έρχονται να τεστάρουν, πληροφορημένοι … τα coctails του

Πηγή: news247.gr

Leave a Reply

Top