Είστε εδώ
Home > FAQ media > Όταν η εκπομπή OFF CAMERA είχε βρεθεί στην Μοίρα του άτυχου Γιώργου Μπαλταδώρου! Σε επανάληψη απόψε στο “E” το συγκλονιστικό οδοιπορικό στην φωλιά των Μιράζ στην Τανάγρα και οι εκμυστηρεύσεις των πιλότων στην Αμ Κάτζου!

Όταν η εκπομπή OFF CAMERA είχε βρεθεί στην Μοίρα του άτυχου Γιώργου Μπαλταδώρου! Σε επανάληψη απόψε στο “E” το συγκλονιστικό οδοιπορικό στην φωλιά των Μιράζ στην Τανάγρα και οι εκμυστηρεύσεις των πιλότων στην Αμ Κάτζου!

Απόψε στις 23.45 στο OFF CAMERA με την Αμαλία Κάτζου μια εκπομπή αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Μπαλταδώρου, του ήρωα πιλότου του Mirage 2000 – 5 που έχασε τη ζωή του στη Σκύρο κατά τη διάρκεια του ακήρυχτου πολέμου στο Αιγαίο.
Η κάμερα της εκπομπής την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, είχε βρεθεί στην μονάδα που υπηρετούσε ο 34χρονος χειριστής στην Τανάγρα και είχε καταγράψει την αυταπάρνηση και το αίσθημα αυτοθυσίας των πιλότων μας. Μια εκπομπή αφιέρωμα στους άγρυπνους φρουρούς του Αιγαίου που φυλάνε Θερμοπύλες ακόμη και με τίμημα την ίδια τους τη ζωή. Στην εκπομπή μιλούν και συγκλονίζουν και οι συγγενείς των χειριστών του μοιραίου ελικοπτέρου Βλαχάκου και Καραθανάση που έπεσε στα Ίμια στην κρίση του 1996.

Leave a Reply

Top