Είστε εδώ
Home > FAQ news > Οι χρυσομαλλούσες και ο Άδωνις! Όταν ο Παύλος δεν κουράζεται να μετράει υποθέσεις της Δικαιοσύνης που έχουν πέσει σε “αφασία” (vid)

Οι χρυσομαλλούσες και ο Άδωνις! Όταν ο Παύλος δεν κουράζεται να μετράει υποθέσεις της Δικαιοσύνης που έχουν πέσει σε “αφασία” (vid)

“Φωτιά και λάβρα” η απάντηση του Παύλου Πολάκη για τις επικρίσεις και τις επιθέσεις που δέχεται κυρίως από τη Νέα Δημοκρατία για τα όσα είπε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να επιταχυνθούν οι διαδικασίες της δικαιοσύνης για να πληρώσουν επιτέλους αυτοί που λεηλάτησαν τη χώρα.

Δεν ήταν δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πρέπει να τιμωρήσουμε αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα; Μιλάμε για 85 δις από την υγεία, 140- 150 δις από τα εξοπλιστικά, 100 δις από τα δημόσια έργα, μαύρο χρήμα, μίζας, απάτης κλπ. Κάποιοι τα έκλεψαν αυτά τα χρήματα”.

Δεν τα πήρε το διαστημόπλοιο που προσγειώθηκε στον Υμηττό, κάποιοι τα έκλεψαν, κάποιοι τα έκαναν προσωπικές περιουσίες, κάποιοι τα πήγαν στις Ελβετίες, κάποιοι τα έκαναν Panama Papers“.

“Δεν φυλακίζει η κυβέρνηση, φυλακίζει η Δικαιοσύνη και πρέπει να επιταχύνει τις διαδικασίες της”. Μίλησε μάλιστα με παραδείγματα, όπως αυτό της Siemens, που ξεκίνησε η υπόθεση το 2006 και 2018 έγινε το δικαστήριο και μάλιστα με σιγή από τα κανάλια. “Η υπόθεση Παπαντωνίου, 13 χρόνια προανάκριση. Δεν έχει ασκηθεί δίωξη στον κ. Φρουζή; Ποινική δίωξη ασκήθηκε το Φλεβάρη και τώρα έχουμε Οκτώβρη και δεν τον έχει καλέσει ο υπεύθυνος ανακριτής“.

“Το να πω ότι η συμμορία του ΚΕΕΛΠΝΟ στους οποίους ασκήθηκαν δύο κακουργηματικές διώξεις και δεν τους έχουν καλέσει ακόμα στον Εισαγγελέα, που είναι το κακό να το πω αυτό; Και ποιοι το λένε ότι είναι κακό; αυτοί που είναι μπερδεμένοι, δεν αφορούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα πράγματα, βγαίνει η ΝΔ και τολμάει και μιλάει για Μαδούρο…”, πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και συνέχισε:

“Όταν έβγαινε ο κ. Βορίδης και έλεγε ότι πρέπει να πάρουμε θεσμικά μέτρα εναντίον της Αριστεράς δεν είναι προσβολή του πολιτεύματος; Τι είναι Τετάρτη, Παρασκευή, ή Σάββατο; Όταν έβγαινε ο κ. Γεωργιάδης και φώναζε μέσα στη Βουλή θα σε κλείσω φυλακή σε εμένα, στον Παπαγγελόπουλο κ.α. τι ήταν; Εκεί πουλάκια περπατάνε στα λιβάδια και ξανθομαλλούσες με χυτές τις κοτσίδες;“.

“Και όταν λέω ότι είναι παλλαϊκό αίτημα η απόδοση της Δικαιοσύνης λένε ότι θα το κάνουμε Βενεζουέλα… Είναι όχι απλά υποκρισία αλλά γιατί έχουν τη μύγα και μυγιάζονται…”

Tέλος, σε ερώτηση του Κ.Αρβανίτη αν θα έπινε ρακί με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Παύλος Πoλάκης απάντησε με το χαρακτηριστικό του στυλ: “όι, δεν νομίζω ότι ταιριάζουν τα χνώτα μας για να πιούμε, θα κομποδέσουν τα άντερά μας“!

Πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

Top