Είστε εδώ
Home > FAQ news > Όχι Κυριάκο. Ο Νίκο Κούε ΔΕΝ είναι γυναίκα ! Lapsus linque ή … βροντώδης άγνοια του Μητσοτάκη για τον υποψήφιο της Αριστεράς στην Κομισιόν; (vid)

Όχι Κυριάκο. Ο Νίκο Κούε ΔΕΝ είναι γυναίκα ! Lapsus linque ή … βροντώδης άγνοια του Μητσοτάκη για τον υποψήφιο της Αριστεράς στην Κομισιόν; (vid)

“Ποιον στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν” αναρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνεντευξής του στον Βασίλη Σκουρή στο news247Radio, αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται για την υποστήριξη που παρέχει εκείνος στον Μάνφρεντ Βέμπερ.

Δύο φορές ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας στηρίζει …”την Κούε”, είτε ως lapsus linque, είτε επειδή νομίζει πως ο Ντίνο Κούε, υποψήφιος με την Ευρωπαϊκή Αριστερά είναι…γυναίκα.

Ο μεταλλεργάτης, πρώην Γ.Γ. της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Βελγίου, γιος πολιτικών προσφύγων από την Ισπανία (απ’ όπου η οικογένειά του έφυγε για να γλιτώσει από τη δικτατορία του Franco), διεκδικεί, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα της Ε.Ε., μαζί με τη Σλοβένα Βιολέτα Τόμιτς.
Πηγή: anatropinews.gr

Leave a Reply

Top