Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ο Νίκος Παππάς πήγε στην Ελληνοφρένεια! “Εκείνοι που θυσιάστηκαν στην Καισαριανή, δεν θυσιαστηκαν για να είναι η Αριστερά μονίμως στην αντιπολίτευση…”! ( Ολόκληρη η εκπομπή )

Ο Νίκος Παππάς πήγε στην Ελληνοφρένεια! “Εκείνοι που θυσιάστηκαν στην Καισαριανή, δεν θυσιαστηκαν για να είναι η Αριστερά μονίμως στην αντιπολίτευση…”! ( Ολόκληρη η εκπομπή )

Μια ατάκα με ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα – που προφανέστατα κουβαλά και μαι σημαντική πολιτική προ(σ)κληση – περιελάμβανε το επεισόδιο-“έκπληξη”, της Ελληνοφρένειας, με “υπουργικη παρουσία”! Ανάμεσα στα άλλα, ο Νίκος Παππάς και ο τσολιάς “στυλοβάτης” – όπως τον χαρακτηρισε ο Υπ ΨΗΠΤΕ – “θυμήθηκαν”,  το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, το ΝΑΙ του συμβιβασμού με τους δανειστές για το τρίτο Μνημόνιο, το σε ποιον ανήκει πραγματικά η φράση “σκίζουμε τα Μνημόνια”, αλλά και το ποιος πληρώνει πίσω στο λαό κοινωνικό μερισμα όταν οι αλλοι έκοβαν 13 φορές μισθους και συντάξεις, ποιος μειώνει τον ΕΝΦΙΑ και σε λίγο θα απαλλάξει εντελώς τους αδυναμους και τους φτωχούς, ποιος βγαζει την χώρα από ην Επιτροπεία για πρωτη φορά μετά από 8 χρόνια και με την κοινωνία ορθια και κυρίως, ποιος ΔΕΝ εξαπάτησε ποτέ τον λαό, αφού και όταν αναγκαστηκε να πάει σε συμβιβασμό με τους δανειστές, προσεφυγε στον λαό για να αποφασίσει … Τέλος αναφερθηκαν στις εκλογές που δεν πρόκειται να κερδίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και για το αν είναι «καρεκλοκένταυρος» ο Νίκος Παππάς.

Πηγή:altsantiri.gr

Leave a Reply

Top