Είστε εδώ
Home > FAQ news > «Ο λαός δεν ξεχνά, Μητσοτάκη κ@@@@@@»! Σε γενικευμένη αποδοκιμασία του πλήθους κατά του Πρωθυπουργού εξελίσσεται το ύστατο “χαίρε” στο Μίκη! ( 5 videos)

«Ο λαός δεν ξεχνά, Μητσοτάκη κ@@@@@@»! Σε γενικευμένη αποδοκιμασία του πλήθους κατά του Πρωθυπουργού εξελίσσεται το ύστατο “χαίρε” στο Μίκη! ( 5 videos)

Απρόβλεπτη τροπή πήρε ξαφνικά το η τελετή για τον αποχαιρετισμό στον τεράστιο Μίκη Θεοδωράκη στην Μητρόπολη Αθηνών. Το μεγάλο πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να αποδώσει το ύστατο “χαίρε” στον εμβληματικό Μίκη, ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μόλις ο ίδιος προσήλθε στο ναό όπου τελείται από τον Αρχιεπίσκοπο η ακολουθία, οι οποίες γρήγορα πήραν χαρακτήρα πάνδημης αποδοκιμασίας της κυβέρνησης γενικά, αλλά και μελών της οικογένειας του Πρωθυπουργού, όπως ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης που επίσης αποδοκιμάστηκε έντονα.

«Ο λαός δεν ξεχνά, Μητσοτάκη κάθαρμα» ήταν το σύνθημα που γρήγορα πήρε χαρακτήρα γενικευμένης αποδοκιμασίας – κόλαφο κατά του Πρωθυπουργού, ενώ αποδοκιμάστηκαν έντονα επίσης η Λίνα Μενδώνη αλλά και ο Κυριάκος Βελόπουλος


https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Ftopigalle%2Fstatus%2F1435575459580940288&widget=Tweet

Leave a Reply

12 + four =

Top